Mijn Zaak Zoetermeer magazine-nr-2-april-2020

Verlaan makelaardij

De huizenmarkt staat op zijn kop. Een kwestie van veel vraag, weinig aanbod en een historisch lage rente. Een gunstige tijd voor de verkoop van uw huis. Maar hoe realiseert u de beste vraagprijs? Bent u juist op zoek naar een huis? Dan wilt u natuurlijk niet de hoofdprijs betalen. Als leek ziet u waarschijnlijk door de bomen het bos niet meer.

Verlaan Makelaardij gaat tot het uiterste en scoort op funda gemiddeld een 9.5!

Het inschakelen van een deskundige makelaar is een verstandige keuze, maar welke makelaar past het best bij uw situatie en verwachtingen? De recensies op Funda over Verlaan Makelaardij scheppen wellicht duidelijkheid.

Meten is weten. Makelaardij Verlaan, sinds 13 jaar actief op de Zoetermeerse woningmarkt en onder management van het dynamische makelaarsechtpaar Ruud en Lisette Verlaan, scoren gemiddeld een 9.5 op basis van 72 recensies van de afgelopen 24 maanden. Men beoordeelde op deskundigheid, lokale marktkennis, verhouding prijs/kwaliteit en service & begeleiding. Zo zegt een opdrachtgever uit Zoetermeer: “Wij zijn zeer te spreken over deze makelaardij. Niet alleen over de makelaars zelf, Ruud en Lisette, maar ook over de dames van de binnendienst. Deze makelaardij blinkt uit in heldere communicatie, doortastendheid en deskundigheid. De verkoop van ons huis verliep op rolletjes.” Lisette: “Uiteraard zijn we bijzonder trots op de positieve beoordelingen van onze klanten waaruit blijkt dat zij buitengewoon tevreden zijn. Onderscheidend vermogen is onze kracht. Naast de aan- en verkoop van woningen bieden we namelijk complete service waaronder onafhankelijk hypotheek- en verzekeringsadvies en taxaties. Zo kunnen we tot het uiterste gaan!”

Verlaan makelaardij

ONTZORGEN IS DÉ SLEUTEL
“De ver- of aankoop van een huis is een intensief traject, waarbij we de mensen zoveel mogelijk willen ontzorgen,” vervolgt Ruud. “Wij kunnen in dat traject heel ver gaan en dat is ook onze meerwaarde. Een huis verkopen lijkt in deze tijd eenvoudig. Je zet een bord in de tuin en het huis is morgen verkocht. Maar hoe kom je tot een optimale vraagprijs en welke strategie is het meest effectief? Een goede presentatie met een gedetailleerde plattegrond is essentieel. Zo verstrekt onze interieurstyliste presentatie-adviezen en een professionele woningfotograaf maakt het plaatje compleet voor plaatsing op Funda. Verder nemen we écht de tijd voor de bezichtiging, een open huis vinden we  onpersoonlijk. Iedere kijker nemen we dus serieus en informeren we vooraf al over de juridische en bouwtechnische aspecten. Ze kunnen dan tijdens de bezichtiging heel gericht vragen stellen. Transparant zijn, schept duidelijkheid voor zowel de koper als verkoper.”

TEAMWORK MAAKT HET VERSCHIL
“Oprechte persoonlijke aandacht resulteert in korte lijnen en vaste aanspreekpunten. Wij vertegenwoordigen als het ware de buitenkant van de makelaardij,” vertelt Lisette. “Daarnaast speelt in alle trajecten onze binnendienst een belangrijke rol. Ons team bestaat uit zes betrokken medewerkers die verantwoordelijk zijn voor alle bijkomende zaken zoals het plannen van de afspraken, de presentatie op Funda, het opstellen van documenten, de ontvangst op kantoor en nog veel meer. Samen vormen we een team dat dagelijks klaar staat om onze klanten zo efficiënt mogelijk van dienst te kunnen zijn. Zo gaan we in alle facetten van onze dienstverlening tot het uiterste en die waardering zien we terug in de recensies op Funda.”

VERLAAN MAKELAARDIJ
Vlamingstraat 5
2712 BZ Zoetermeer
079 - 362 05 55
info@verlaanmakelaardij.nl
www.verlaanmakelaardij.nl