Mijn Zaak Zoetermeer KRANT NR 2 - FEBRUARI 2019

VERLAAN MAKELAARDIJ

Op de plek waar vroeger de wieg van Ruud Verlaan stond, is hij nu, samen met zijn vrouw Lisette Verlaan - van der Plas, gevestigd met Verlaan Makelaardij. Het makelaarskoppel startte in 2007 en was tot augustus 2018 met Verlaan Makelaardij aan het einde van de Dorpsstraat te vinden. Nu kun je het kantoor bezoeken aan de Vlamingstraat 5. Dit gerenoveerde pand bevindt zich bij het begin van de Dorpsstraat en is op loopafstand van het Stadshart, met fraai uitzicht op de Grote Dobbe.

Verlaan Makelaardij gaat altijd tot het uiterste

Drie generaties lang is het pand aan de Vlamingstraat 5 eigendom van de familie Verlaan. Ruim 50 jaar geleden kwam het pand in handen van de grootouders van Ruud. Later namen zijn ouders het over. Voor de oudere Zoetermeerder klinkt Schildersbedrijf en Verfhandel Verlaan vast bekend in de oren. Sinds kort zijn Ruud en Lisette dus aan de beurt aan de Vlamingstraat. “Na school liep ik hier de hele dag rond. Ik ben hier meer opgegroeid dan op de plek waar wij toen woonden”, vertelt Ruud. 

PERFECTE MATCH
Ruud: “Het is een overspannen woningmarkt met weinig aanbod en veel vraag. Dat maakt het leuk voor de mensen die wij bijstaan bij de verkoop. Wekelijks spreken wij klanten die verbaasd zijn over de goede verkoopprijs.” Lisette vult aan: “Aan de andere kant moeten we vaker mensen teleurstellen die willen aan-kopen. Wat is het huis echt waard en wat is verstandig om te bieden? Wij zorgen ervoor dat je het hoofd koel houdt.” 

verlaan makelaardij

ACTIEVE AANPAK
Een bord in de tuin en het huis verkoopt zichzelf wel. Dat is in de huidige woningmarkt de gedachte bij sommigen. “Maar door veel energie in het verkooptraject te stoppen, met een goede presentatie (fraaie foto’s en sterke tekst), kunnen wij het verschil maken. Ook social media speelt een belangrijke rol in het opwekken van interesse. Wij plaatsen ons woningaanbod eerder op Facebook dan op Funda. Zo zijn onze volgers als eerste op de hoogte van nieuw woningaanbod. Wij bepalen samen met onze opdrachtgever de juiste strategie voor het beste verkoopresultaat. Niet voor niets is onze slogan: wij gaan tot het uiterste!” laat Lisette weten.

KWALITEIT
Het team van Verlaan Makelaardij gaat dus altijd voor kwaliteit. Zo voeren Ruud en Lisette de bezichtigingen zelf uit. Ruud: “Wij nemen graag de tijd om kijkers goed rond te leiden en zorgen ervoor dat geïnteresseerden goed geïnformeerd zijn over de woning en de verkoopprocedure. Hierdoor is de kans op een goede verkoop beter. Daar krijgen wij veel complimenten over.” Niet voor niets komen klanten na een aan- of verkoop vele jaren later weer terug bij Verlaan!  

TOTAALCONCEPT
Verlaan Makelaardij biedt bovendien onafhankelijk advies over hypotheken en verzekeringen. Ook een taxatierapport kunnen zij verzorgen. “Je hoeft maar één keer je verhaal te doen en hebt zo maar één aanspreekpunt”, zegt Lisette. “Voor het totaalconcept kun je bij ons terecht.”

VERLAAN MAKELAARDIJ
Benieuwd naar de ervaringen van eerdere klanten van Verlaan? Of nieuwsgierig naar de verkoopmogelijkheden van jouw woning? Kijk op de website of neem contact op voor een gratis waardebepaling en verkoopadvies. De openingstijden zijn van maandag t/m vrijdag van 09.00-17.30 uur. ’s Avonds en op zaterdag op afspraak. 

Vlamingstraat 5
2712 BZ Zoetermeer (wijk 12 Dorp)
079 - 362 05 55
info@verlaanmakelaardij.nl
www.verlaanmakelaardij.nl
Facebook: makelaardij.verlaan
Instagram: verlaan.makelaardij