happy moose

Even weg uit de gebruikelijke kantoorruimtes en inspiratie opdoen in een natuurlijke omgeving? Bij Happy Moose in het recreatiegebied Noord Aa is het mogelijk! Zo kan er tussen de vergadering, workshop, training, borrel, bedrijfs-uitje of presentatie door een frisse neus worden gehaald langs het water. In combinatie met een hapje en een drankje maakt dit Happy Moose de ideale vergaderlocatie.

Vergaderen in een rustige en natuurlijke omgeving

Vanuit de ‘Noord Aa-zaal’ heb je op de eerste etage bij Happy Moose een prachtig uitzicht over de bekende Zoetermeerse plas. De houten vergaderzaal is vanaf 4 tot ongeveer 50 personen te reserveren. Voor € 12,50 per persoon kunnen bedrijven de zaal voor een dagdeel (ochtend/middag/avond) huren. “Voor deze prijs heeft men een naar wens opgestelde zaal met een eigen koffie- en theevoorziening, water en sanitaire voorziening. Ook is er gratis wifi beschikbaar en kan er kosteloos gebruik worden gemaakt van een beamer en flip-over”, vertelt Kees Verhagen, die samen met zijn drie broers eigenaar is van Happy Moose.

happy moose

MEER DAN EEN RESTAURANT
Indien gewenst kunnen bedrijven zich bij Happy Moose volledig isoleren. De bediening komt alleen langs bij de druk op een speciale bel. “Wij kunnen alvast belegde broodjes, lunchbuffet of bittergarnituur klaarzetten”, laat Kees weten. “En in ons restaurant kan er à la carte worden gegeten of wij stellen een driegangenmenu samen. Velen denken onterecht dat wij alleen een restaurant zijn, maar wij hebben met name bedrijven véél meer te bieden.”

Het Lange Land 20
2725 KZ Zoetermeer
(aan de Noord Aa-plas)
079 - 889 58 38
info@happymoose.nl
www.happymoose.nl