SCHENKERIJ  “de BOOMGAARD” & LANDWINKEL SONNEVELD

Drie jaar geleden waren Landwinkel Sonneveld en Schenkerij “de Boomgaard” aan de rand van Benthuizen nog relatief onbekend bij het grote publiek. Inmiddels is het recreatiegebied Bentwoud voltooid en dat betekende een explosieve groei van de klantenkring. Het is natuurlijk de ideale plek om na een heerlijke wandeling of fietstocht even tot rust te komen onder het genot van een versnapering. Ook voor de aanschaf van verse streekproducten ben je bij de Bentwoudlaan 2 aan het juiste adres. 

Vanaf 3 april zijn Schenkerij “De Boomgaard” en Landwinkel Sonneveld van dinsdag t/m zaterdag geopend!

Hoe ziet de toekomst eruit van het sympathieke en unieke bedrijf van Jan en Mieke Sonneveld? “Familiebedrijf”, verbetert Mieke mij met een glimlach. “Vanaf 1 april gaat namelijk onze dochter Elsemarie samen met mij Schenkerij “de Boomgaard” runnen. Na zeven jaar horecaervaring bij Brasserie De Verleiding was het voor Elsemarie tijd voor een nieuwe uitdaging. Zowel de Landwinkel als Schenkerij “de Boomgaard” zijn dan het hele jaar open. De tijd was rijp voor uitgebreidere openingstijden door de voltooiing van het Bentwoud. Logisch, want je vindt hier een stukje Betuwe in de Randstad. Een idyllische omgeving die je meeneemt naar dorpse sferen van weleer en dat op steenworp afstand van Zoetermeer!”

SCHENKERIJ  “de BOOMGAARD” & LANDWINKEL SONNEVELD

VAN HIGHTEA TOT EN MET ROMANTISCHE TROUWERIJ
“Wil je tussen de appelbomen genieten van een streeklunch, boerenpannenkoeken, een landelijke High Tea, een High Wine met biologische wijnen of een High Juice met verse fruitsappen uit onze boomgaard en bijbehorende lekkernijen? Veel is mogelijk. Het is ook de ideale plek voor feestjes, barbecues, vergaderingen en trouwerijen. Met arrangementen vanaf 20 personen exact op maat. Een Grieks, Spaans, Italiaans of Amerikaans buffet? Alles kan en niets moet. Een kwestie van er even helemaal uit zijn en pure beleving! Trouwen tussen de appelbloesem? Als je trouwt bij Schenkerij “de Boomgaard” is rood absoluut de kleur van de liefde. Letterlijk en figuurlijk. Het decor is een en al rood. Zo bijzonder kan het hier zeker zijn. Bij minder mooi weer is de landelijk ingerichte Schenkerij een sfeervol en romantisch alternatief voor de mooiste dag van je leven.”

METAMORFOSE LANDWINKEL SONNEVELD
“De Landwinkel is nu één keer zo groot. Ons assortiment streekproducten is dus aanzienlijk uitgebreid. Zo verkopen we ook luxebrood zoals Veluwse stoet en suikerbrood, kazen, koffie, thee en meer verse sappen. Streekproducten die rechtstreeks van het land komen. Producten met een verhaal. Van bier uit de regio, appeltaartmix van Molen de Haas, tapenades, scharreleieren, (wal)noten, beschuit, muesli t/m honing van kinderboerderij de Weidemolen. Milieubewust, kleinschalig geproduceerd en met veel gevoel voor smaak. Mensen komen hier voor pure beleving. De verse fruitsappen van eigen bodem én onze “appelplukdagen” in september zijn inmiddels een begrip in de regio,” besluit Jan. 

Bentwoudlaan 2
Omleidingsweg 2 (navigatie)
2731 BS Benthuizen
079 - 342 27 42
info@schenkerijdeboomgaard.nl
www.schenkerijdeboomgaard.nl
facebook schenkerij

sonneveld@landwinkel.nl
www.sonneveld.landwinkel.nl
facebook Landwinkel/Sonneveld