Mijn Zaak Zoetermeer KRANT NR 5 - AUGUSTUS 2019

van der kooy vastgoed

De oude aardappelschuur aan de Edisonstraat maakt binnenkort plaats voor een eigentijds bedrijfs-verzamelgebouw. Van der Kooy Vastgoed is momenteel druk bezig met de ontwikkeling van 20 bedrijfsunits aan de Edisonstraat in Zoetermeer. Er is veel interesse, dus wees er snel bij!

Van oude schuur naar moderne bedrijfsunits

Het nieuwe project aan de Edisonstraat bestaat uit 20 bedrijfsunits op bedrijventerrein Zoeterhage. In het project genaamd: ‘Edison Bedrijfsunits’ , variëren de begane grondvloeren vanaf 47 m² tot 120 m², exclusief entresolvloer. Daarnaast voldoen de units aan de laatste duurzaamheidseisen, worden zonder gasaansluiting opgeleverd en zijn via aantrekkelijke geprijsde meerwerkopties te voorzien van onder andere zonnepanelen. Door de hoogwaardige isolatie zijn de units uitstekend geschikt om te verwarmen en te koelen door een warmtepompinstallatie. De prijzen beginnen vanaf €115.000 v.o.n..

UITSTRALING
Het complex wordt afgewerkt met hoogwaardige gevelelementen, aangevuld met gevelmetselwerk. Deze afwerking zorgt voor een unieke uitstraling en waardevastheid in de toekomst. Overigens beschikt elke unit over tenminste één eigen parkeerplek en is er gekozen voor chique straatwerk. Al deze voordelen leiden tot veel interesse van diverse ondernemers en beleggers uit Zoetermeer, maar ook buiten de stad.

UITSTEKEND BEREIKBAAR
Bedrijventerrein Zoeterhage ligt tussen de woonwijken Seghwaert, Oosterheem en aan de doorgaande wegen die in verbinding staan met de A12. Via deze wegen zijn de snelwegen uitstekend bereikbaar voor bezoekers, leveranciers en medewerkers. Ook de bushalte en de RandstadRail liggen op loopafstand. Hiermee is reizen naar het centrum van Zoetermeer, Den Haag en het treinstation erg gemakkelijk. Digitaal zijn de units ook snel bereikbaar, door aangesloten te worden op de glasvezelverbindingen van GlasnetZoetermeer. Ideaal en lekker snel!

VAN DER KOOY VASTGOED
Kijk voor meer informatie op de website www.edisonbedrijfsunits.nl. En wie weet ben jij voor de zomer van 2020 een bedrijfsunit rijker! 

Willem Dreeslaan 436
2729 NK Zoetermeer 
079 - 331 0 331 
info@vdk.nl