All In Kitchenstore

Dat we voor een nieuwe vloer naar All In Floorstore moeten, was inmiddels bekend. Mark van Es van All in Floorstore heeft het concept echter uitgebreid met All In Kitchenstore. Naast vloeren, ben je voortaan ook voor een nieuwe keuken aan de Van Leeuwenhoeklaan 8A aan het juiste adres!

Succesvol concept All In Floorstore breidt uit met All In Kitchenstore!

Het ene klusbedrijf komt te laat. De ander komt helemaal niet opdagen of keurt het werk van de voorganger af. Bij het verbouwen van je huis kunnen er grote problemen ontstaan, omdat je met verschillende partijen werkt. Daar heeft Mark van All In Floorstore de oplossing voor. Hij lanceerde onlangs All In Kitchenstore, de nieuwe keukenspecialist. “Een klant is vaak op zoek naar een nieuwe vloer én een nieuwe keuken. Wij hoorden vaak dat klanten zeiden dat over een aantal weken de nieuwe keuken kwam en er dus een vloer nodig was. Nu kunnen wij voor beide zorgen, het sluit naadloos aan op elkaar”, vertelt Mark.

All In Kitchenstore

ALLE MOGELIJKHEDEN
All In Kitchenstore is boven zusterwinkel All In Floorstore gevestigd. Een paar traptreden omhoog en je staat in de showroom met keukenmodellen. De nieuwste trends zijn hier te zien, zoals de betonlook. In de showroom kun je ideeën opdoen en bijvoorbeeld de kleur van de vloer met de keuken vergelijken. Je hoeft dus niet meer met een deurtje van een keukenleverancier naar de vloerenwinkel. “Wij ontwerpen de keukens zelf en laten deze maken bij de grootste producent van Europa. Dit biedt ons alle mogelijkheden op het gebied van fronten, hoogtes, kleuren, werkbladen en ga zo maar door. Wij kunnen elke type keuken ontwerpen, van landelijk tot modern.” 

ALLES IN HUIS
De keukenafdeling vormt de opmaat naar meer. Mark heeft meer dan tien jaar ervaring in het totaalonderhoud en heeft alle disciplines in huis. Van stukadoors, tegelzetters, elektriciens, loodgieters, timmermannen en vloerenleggers tot keukenstellers. Daar ligt de kracht. Voor eventuele andere klussen werkt Mark al jarenlang samen met andere partijen. “Wij kunnen alle wensen rond een verbouwing vervullen, met één aanspreekpunt. Bovendien worden alle werkzaamheden verricht volgens de NEN certificering.” 

VLOERSPECIALIST
All In Floorstore is in een jaar tijd uitgegroeid tot dé vloerspecialist en beschikt over alle soorten houten vloeren, laminaat-, PVC-vloeren, kurk-, tapijt- en water resistente vloeren. Dit is inclusief ondervloer, plinten en leggen. All In Floorstore is de grootste PVC-leverancier van de regio. Deze PVC-vloeren sluiten perfect aan bij moderne keukens, die momenteel erg populair zijn. Denk hierbij aan de greeploze keuken, met strakke apparatuur. All In Kitchenstore werkt uitsluitend met A-merken, zoals Bosch, Franke en Siemens. Het zijn de nieuwe stijlen van 2018. Zo is er voor iedereen een keuken op maat!

Van Leeuwenhoeklaan 8A
2713 RB Zoetermeer 
(naast Domino’s Pizza)
079 - 23 40 040
www.allinfloorstore.nl
www.allinkitchenstore.nl