Mijn Zaak Zoetermeer KRANT NR 5 - AUGUSTUS 2019

dekker bowling

Het geluid van vallende kegels na een strike klinkt voor beginners, doorgewinterde recreanten en professionals als muziek in de oren. “Bij bowlen draait het vooral om de gezelligheid en iedereen kan meedoen. Daarom is bowlen al jarenlang een favoriet fenomeen bij Dekker Zoetermeer,” vertelt directeur Roy Wunderink. “Stilstand is echter achteruitgang. Met de opening van Lucky’s Bowling in het kloppende hart van Dekker Zoetermeer hebben we de Rolls Royce onder de bowlingbanen van Hofleverancier Brunswick in huis.”

Strike! Lucky’s bowling rolt uit naar Zoetermeer

“Alle ingrediënten om de beleving van een uurtje bowlen te optimaliseren zijn nu aanwezig. Met Lucky’s Bowling varen we een eigen koers. Niet voor niets werd onze eerste vestiging in Warmond door het Amerikaanse vakblad Bowlers Journal International in de categorie Best New Centre bekroond met de prestigieuze Architecture & Design Award voor het mooiste interieur wereldwijd. We hebben gekozen voor een industriële, vintage uitstraling met opvallende festivalachtige lampen die als een goudgele golf de complete ruimte sfeervol verlichten. De huiselijke sfeer, die volledig doorgetrokken wordt tot de achterliggende escaperooms en de pool- en snookerruimte, is door 3D-ontwerper Alexander de Bruin gecreëerd met comfortabele, lederen Chesterfields, houten materialen en passende verlichting. Zo kun je hier buitengewoon bowlen op één van de zestien professionele prolane banen.”  

dekker bowling

GROENE STROOM VOOR 100 M2 VIDEOWALL!
“Duurzaamheid staat hoog in ons vaandel. Het dak van Dekker Zoetermeer is door Kieszon/Green Choice voorzien van zonnepanelen, waardoor het pand van zoveel groene stroom profiteert. Zo gebruiken we de duurzame stroom o.a. voor de unieke videowand van ruim 30 meter breed. Deze blikvanger grenst aan de baan en vertoont video-animaties zoals het beeld van de Skyline van New York bij night ontwikkeld door video-animatie-ontwerper Reynoud Wieringa. Wil je voor of na het bowlen genieten van dagverse en authentieke Italiaanse gerechten? Dan is het aangrenzende Italiaanse restaurant Sweet Lake Italy een uitstekende optie. Of geniet van ons unieke stadsstrand en picknickveld met volledig omheinde speeltuin! Met de komst van Lucky’s Bowling is Dekker Zoetermeer dé basis voor plezier in optima forma. Want naast het bowlingcentrum en de in- en outdoor speeltuinen, staan ook de escaperooms, tennisbanen, squash ruimtes en de pool- en snookertafels garant voor een sportieve, gezellige middag of avond uit. Verder is de zakelijke markt van harte welkom voor vergaderingen en/of evenementen.”

dekker bowling

“Spare of strike? De “perfect game” is meer dan een hoge score. Lucky’s Bowling is niet alleen de perfecte plek om je uit te leven met vintage bowlingballen, maar ook de plek waar je achter glas met zicht op de bowlingbanen kunt genieten van een borrel en smakelijke bites. Een speciale geluidsabsorberende laag rondom de bowlingmachines zorgt voor een sterk gereduceerd geluid in de zaal, zodat een normaal gesprek tijdens de activiteit mogelijk is.”

DEKKER ZOETERMEER
Scheglaan 12 
2718 KZ Zoetermeer
079 - 368 42 42
info@dekkerzoetermeer.nl
www.facebook.com/dekkerzoetermeer/
www.luckysbowling.nl