Mijn Zaak Zoetermeer MAGAZINE NR 5 - OKTOBER 2020 - WOON!

stork

Toeval bestaat niet. Tijdens de Oktober Woonmaand 2020 bestaat Stork Interieurspecialist exact 55 jaar. “Door Covid-19 kunnen we ons jubileum helaas niet uitbundig vieren, maar we willen onze klanten in de “Woonmaand” wel verrassen met aantrekkelijke kortingen,” vertelt interieurstylist Monique Wondergem-Stork die samen met haar man Leon, zoon Bas en een bevlogen team inmiddels een begrip is in Zoetermeer en omstreken op het gebied van stofferen, confectioneren en decoreren van woningen en projecten. Hoe is het familiebedrijf ooit gestart met sfeer en gezelligheid creëren in huis?

Stork Interieurspecialist viert 55-jarig jubileum in de oktober woonmaand met aantrekkelijke kortingen of prijzen!

“Oorspronkelijk hield mijn vader, Herman Stork sr., zich bezig met het plaatsen van zand- en cementvloeren. Van het één kwam het ander. In 1965 huurde hij bij boer Kneppers aan de Rokkeveenseweg een grote schuur en daar startte hij met de verkoop van rollen tapijt. Een unieke formule die al snel succesvol bleek. Uiteindelijk zijn we begin jaren ’70 verhuisd naar de huidige locatie in de Dorpsstraat vanwege de betere bereikbaarheid voor onze groeiende klantenkring. Het was in die tijd heel normaal dat je als gezinslid je steentje bijdroeg aan de winkel. Na diverse textielopleidingen en de opleiding tot interieurstylist ontwikkelde mijn passie voor interieuradvies zich razendsnel. Naast het leveren en plaatsen van alle soorten vloerbedekking en raamdecoraties zijn we ook gespecialiseerd in behang, verf, binnenzonwering, vloerkleden en trendy woonaccessoires waarbij het juiste interieuradvies essentieel is!”

stork

WIJ CREËREN EEN ECHT THUISGEVOEL MET DESKUNDIGE INTERIEURADVIEZEN!
“Vanaf half maart zaten mensen noodgedwongen door Covid-19 voornamelijk binnen. Vakantieplannen werden uitgesteld en zo ontstond er steeds meer behoefte om het interieur aan te pakken. De interieurwensen varieerden van een ander kleurtje op de muur, een trapmetamorfose, een trendy visgraat pvc-vloer, andere raambekleding tot en met een compleet interieurplan voor specifieke ruimtes. Mensen waren dus meer met hun huis bezig. Dat merkten we direct. Via Facetime en WhatsApp ontvingen we foto’s van de huisinrichting en verzoeken om interieuradviezen. Gelukkig komen we nu weer bij de mensen thuis voor het maken van een interieurplan. Allereerst brengen we op basis van de plattegrond alle woondetails zorgvuldig in kaart zoals de favoriete stijl, kleuraccenten, (nieuwe) meubels, accessoires en materialen. Vervolgens nemen we diverse soorten stalen mee, zodat onze klanten het kleur- en lichtverschil per ruimte kunnen beoordelen. Een interieurplan op basis van het zelfgemaakte moodboard resulteert uiteindelijk in de juiste uitstraling die past bij de persoonlijke smaak. Zo behoeden we klanten voor miskopen.”

STYLIST VOOR VT-WONEN & DESIGN BEURS
“Adviseren als interieurstylist op de Design Beurs 2019 was de kroon op mijn werk. De adviezen liepen erg uiteen: van kleuradvies en rust creëren aan de muren tot meubelindelingen. Mijn vakkundigheid en passie delen met mijn klanten is dan ook het allerliefste wat ik doe. We zijn betrokken, betrouwbaar en geven oprechte adviezen. Zo gaan we graag in de schoenen van onze klanten staan. We  weten namelijk precies wat we verkopen. Laat je inspireren en kom gewoon eens langs. Niet voor niets is ons motto: Voor elk budget een juist advies, kom naar Stork Interieur en kies!”

Dorpsstraat 43
2712 AC Zoetermeer
079 - 316 67 307
06 - 513 82 976
info@storkinterieurspecialist.nl
www.storkinterieurspecialist.nl