Mijn Zaak Zoetermeer MAGAZINE NR 4 SEPTEMBER 2019

smaak & vermaak

In een oude bewaarschool aan de Dorpsstraat 35 bevindt zich sinds oktober 2015 restaurant Smaak & Vermaak. Vanaf de start was Smaak & Vermaak alleen op de zondag geopend als restaurant. Het bleek al snel een regelrechte hit. Hierdoor werd besloten om, naast de zondag, vaker als restaurant de deuren te openen.

Smaak & Vermaak bestaat 4 jaar en dat is een feestje waard

Sinds begin 2018 is het restaurant van woensdag tot en met zondag geopend om je te laten genieten van bijzondere gerechten. Startend met een viergangenmenu voor 40 euro en zelfs uit te breiden tot vijf of zes gangen. Met een maandelijks wisselend en creatief menu, te allen tijde passievol bereid met verse seizoensproducten. Deze producten haalt Smaak & Vermaak zo veel mogelijk bij leveranciers die in de Dorpsstraat gevestigd zijn, zoals Meat & Daily’s, Vis van Lon en ‘t Kaashuys.

EERST EVEN CHECKEN
Naast de restaurantavonden op woensdag tot en met zondag biedt Smaak & Vermaak ook mogelijkheden voor private dining, walking dinner, bruiloften, catering en kookworkshops. Hierdoor kan het soms voorkomen dat een avond in de week het restaurant niet geopend is. Kijk daarom voor de zekerheid voor de beschikbare dagen op de website van Smaak & Vermaak onder het kopje agenda of bel even om te informeren.

smaak & vermaak
Sander Beentjes, eigenaar restaurant Smaak & Vermaak: “Ik ben begonnen op mijn 14de in de horeca. En hard gewerkt om mijn droom waar te maken. Dit is gelukt! Met passie run ik samen met mijn team mijn eigen restaurant waar belevenis, interactie en de persoonlijke aandacht voorop staat.”

KORTING, ALTIJD GOED
Op 1 oktober bestaat Smaak en Vermaak alweer 4 jaar en dat moet natuurlijk gevierd worden. Dat gebeurt op twee manieren. Allereerst heeft het restaurant gedurende de hele maand oktober een kortingsactie. Een viergangenmenu is dan slechts 34 euro in plaats van de gebruikelijke 40 euro. Ook krijgt iedereen als welkomstdrankje een glaasje bubbels om op de verjaardag te proosten!

MAG JE NIET MISSEN
De tweede manier waarop Smaak & Vermaak zijn verjaardag viert, is met twee speciale ‘jubileumdiners’. Deze avonden zullen plaatsvinden op 12 oktober en 2 november. Het jubileumdiner ziet er als volgt uit:
•  Broodje vooraf
•  Amuse om op gang te komen
• 7 gangenmenu met een selectie van de favoriete gerechten van de afgelopen 4 jaar

De kosten van het jubileumdiner bedragen 75 euro.

VERGEET KERST NIET
Reserveren voor de maand oktober of voor één van de jubileumdiners? Gebruik de speciale button op de website of bel 079 750 39 04. Kijk je al iets verder vooruit dan oktober of november? Groot gelijk, want voordat je het weet is het alweer kerst. Smaak & Vermaak is kerstavond, eerste kerstdag én tweede kerstdag klaar voor een avond vol belevenis, uiteraard met verrassende kerstgerechten. Meer informatie volgt nog, maar reserveren kan alvast wel!

Dorpsstraat 35
2712 AC Zoetermeer
(wijk 12 Dorp)
079 - 750 39 04 
info@smaakenvermaak.nl
www.smaakenvermaak.nl