smaak en vermaak

De zomer is helaas voorbij, maar dat betekent tegelijkertijd wel dat we dichter bij de feestdagen komen. Nog voordat het zover is vieren chef-koks Ryan Bautz en Sander Beentjes deze maand eerst het driejarig bestaan van Smaak & Vermaak, het gezelligste restaurant van Zoetermeer!

Smaak & Vermaak bestaat 3 jaar en is nog lang niet klaar

Om het driejarig bestaan van Smaak & Vermaak te vieren, hebben Ryan en Sander een passende actie bedacht. Op de dagen dat het restaurant in oktober is geopend kunnen gasten genieten van een viergangenmenu, voor de toepasselijke prijs van 33,33 euro. “Speciaal vanwege ons driejarig bestaan hebben we een verrassend menu voor een leuke prijs”, zegt Ryan.  In principe is Smaak & Vermaak van woensdag tot en met zondag open als restaurant, maar check dit voor de zekerheid even van tevoren vanwege eventuele vergaderingen of bruiloften. Op zondagmiddag is het restaurant vanaf 15.30 uur geopend voor een gezellige borrel, daarna start het diner.

smaak en vermaak

KERST
Het duurt dus nog wel even, maar over twee maanden is het alweer kerst. Kerstavond, eerste en tweede kerstdag gaan de twee vrolijke koks uitpakken met verrassende kerstgerechten. De eerste tafels zijn al bezet, dus reserveer snel! Liever thuis met vrienden en familie genieten? Ryan en Sander kunnen ook op locatie koken. Zij dekken de tafel, zorgen voor feestelijke gerechten en heerlijke wijnen. Geen stress over het menu en je kookkunsten. Jij en je gasten hoeven alleen maar te genieten! Een kok aan huis, dat wilt toch iedereen?

SMAAK EN VERMAAK
Ryan en Sander van Smaak & Vermaak zijn ook beschikbaar voor private dining, walking dinner, zakelijke diners, kookworkshops, catering, vergaderingen en bruiloften. Houd de Facebookpagina van Smaak & Vermaak in de gaten voor interessante acties en evenementen.

Dorpsstraat 35
2712 AC Zoetermeer
(wijk 12 Dorp)
079 - 750 39 04 
info@smaakenvermaak.nl
www.smaakenvermaak.nl