Mijn Zaak Zoetermeer KRANT NR 1 - JANUARI 2019

wereldwinkel zoetermeer

Stilstand is achteruitgang. De Wereldwinkel  Zoetermeer, die al sinds 1972 gevestigd is in de sfeervolle Dorpsstraat, was toe aan een facelift. Op 31 december 2018 sloot de Wereldwinkel Zoetermeer tijdelijk haar deuren voor een rigoureuze metamorfose. Twee weken later was de klus geklaard dankzij de inzet van meer dan 40 vaste vrijwilligers en diverse sponsors. Het resultaat is verbluffend. Door verplaatsing van de toonbank, de nieuwe houten vloer en fris geverfde wanden komt het ruime assortiment unieke fairtrade producten veel beter tot zijn recht.

Samen de wereld verbeteren begint bij de wereldwinkel!

Ben je op zoek naar eerlijke producten en/of cadeaus met een bijzonder verhaal? Een bezoek aan de Wereldwinkel Zoetermeer is de moeite meer dan waard! Voorzitter Yvette Feeke is zo trots als een pauw op de frisse uitstraling. “Naast het hipper en aantrekkelijker maken van de winkel veranderen we nog meer. We willen meer gaan leveren aan bedrijven en de samenwerking met andere ondernemers in de Dorpsstraat uitbreiden. Ook willen we samenwerken met scholen in Zoetermeer door het verhaal achter de Wereldwinkel met de leerlingen te delen. Zij zijn tenslotte onze toekomst!”

wereldwinkel zoetermeer

IEDEREEN VERDIENT EEN KANS!
“Onze missie blijft onveranderd. We verkopen authentieke producten voornamelijk uit Derde Wereldlanden die op kleine schaal geproduceerd worden tegen een eerlijke prijs. Fairtrade staat bij ons voorop! Zo bieden we kunstenaars, ambachtslieden en kleine boeren kansen om hun eigen bestaan op te bouwen. Hun leefomstandigheden verbeteren en hun werkomstandigheden worden veiliger. Bovendien controleren we streng op kinderarbeid. Kinderen kunnen onderwijs volgen en er ontstaan meer kansen voor vrouwen. Ieder product heeft een verhaal. Naar welk verhaal ben jij nieuwsgierig?”

wereldwinkel zoetermeer

WERELDWINKEL ZOETERMEER
Dorpsstraat 107
2712 AE Zoetermeer
T    079 - 316 57 95
E    info@wereldwinkelzoetermeer.nl
W   www.wereldwinkelzoetermeer.nl 
Facebook Wereldwinkel Zoetermeer