WIM VAN DER HAM KEUKENS

Zestig jaar geleden startte Wim van der Ham een doe-het-zelfzaak aan de Theresiastraat in de Den Haag. Het bedrijf stond al snel bekend om de uitstekende service. Niet voor niets kocht onze huidige koning Willem Alexander er als kleine jongen hout voor zijn Sinterklaas-surprise. Het assortiment breidde zich uit met kleinmeubelen en de stap naar keukenverkoop leek logisch. Zo werd Wim van der Ham de eerste importeur in Nederland van Duitse keukens op maat. Zijn motto: Het kopen van een keuken moet een feestje zijn! blijkt na 60 jaar nog steeds dé succesformule van het sympathieke familiebedrijf.

Onze passie voor keukens delen we al 60 jaar met onze klanten!

“Met verse ingrediënten de meest verrassende wereldse gerechten op tafel toveren is hot. Inspiratie genoeg met kookprogramma’s zoals Heel Holland bakt, 24Kitchen, Koken met Van Boven en Binnenste Buiten,” vertelt Willem van Capelleveen die al ruim twintig jaar samen met zijn ervaren en betrokken team de vestiging in Zoetermeer runt. “De keuken is het kloppend hart van het huis. Daar gebeurt het allemaal. Lekker borrelen, samen koken, eten, dromen delen en gezellig samen zijn. Een nieuwe keuken koop je niet iedere dag! Dat beseffen wij heel goed. Klanten komen met een idee en daar ligt nou precies onze uitdaging. Stap-voor-stap meedenken is onze passie. In een ongedwongen sfeer vertalen we ideeën naar een realistische 3d-sfeerimpressie. We verfijnen persoonlijke smaken en nemen daar uitgebreid de tijd voor.”

WIM VAN DER HAM KEUKENS

ONZE KLANTEN ZIJN WANDELENDE VISITEKAARTJES
“Onze kracht schuilt in mond-tot-mondreclame. Een kwestie van betrouwbaarheid en aandacht voor details. Inmiddels zitten we al 21 jaar in Zoetermeer en blijkbaar doen we het goed. Het kost nu eenmaal tijd om een gevestigde naam op te bouwen én te behouden. Zowel achter als voor de schermen zijn we een echt familiebedrijf. Mensen kopen hier hun eerste én hun laatste keuken. Onze klanten zijn wandelende visitekaartjes die we koesteren.  Ze adviseren hun kinderen, familie en vrienden om bij ons eens te komen kijken. We hebben gewoon veel te bieden. Zo vervangen we ook delen van keukens zoals aanrechtbladen, inbouwapparatuur, fronten of kleine onderdelen. Iedereen is welkom, al kom je hier alleen voor een afval-emmer. Dankzij die visie bestaat Van der Ham Keukens op 1 mei 2019 zestig jaar en dat feestje willen we graag met onze klanten vieren!” 

DAGELIJKS GEMAK MET QUOOKER EN SLIDE & HIDE OVENDEUR!“Natuurlijk spelen we in op noviteiten. Neem nou de Quooker, de kokend waterkraan die alles kan. Wat ooit in 1970 als een revolutionair idee begon, is inmiddels voor honderdduizenden gebruikers over de hele wereld de dagelijkse realiteit. Met de nieuwe Cube haal je nu ook in hun handomdraai koel bruisend en gefilterd puur water uit de Quooker. Met de Slide & Hide ovendeur van Neff creëer je meer ruimte in de keuken. Met Slide draait de handgreep ergonomisch met je hand mee en met Hide verdwijnt de ovendeur geheel onder de oven. Wij demonstreren graag alle opties van innovatieve apparatuur. Neem bijvoorbeeld de regenereerfunctie van de stoomoven. Regenereren resulteert in smakelijk opgewarmd eten. Dat is nog eens lekker thuiskomen, als je wat later bent!”

Wattstraat 14
2723 RC Zoetermeer
079 - 33 00 900
Theresiastraat 168-178 
2593 AT Den Haag 
070 - 383 50 10
info@wimvanderhamkeukens.nl 
www.wimvanderhamkeukens.nl