oviron makelaars

Smaken verschillen. In mensen, in huizen en in wensen. Net als bij mensen gaat het bij huizen niet alleen om de uitstraling, maar ook om de inhoud. Oviron makelaars & taxateurs vindt het belangrijk dat het karakter van een huis past bij de persoonlijke wensen. Of je nu je huis verkoopt of een droomhuis koopt. Wij willen mensen laten wonen in een fijne omgeving. Een omgeving die past. Een omgeving waar men zich kan ontplooien en zich echt thuis voelt. Wij denken dus niet in huizen, maar in mensen, onze klanten en opdrachtgevers. Zo matchen wij vraag en aanbod van ieders ultieme woongenot en zo onderscheiden wij ons van andere makelaars.  

Onze “24/7 mentaliteit” resulteert in effectieve aan- en verkoopstrategieën!

“De juiste aan- en verkoopstrategie vraagt niet alleen om een makelaar met uitgebreide expertise van de lokale markt,” vertelt Yvo van Veen die met Ronald Schumacher in 2008 Oviron makelaars & taxateurs startte. “We willen klanten ook verrassen met onze trans-parante en servicegerichte werkwijze tegen heldere, scherpe tarieven. Vooraf weten mensen dus exact waar ze aan toe zijn. Niemand zit
immers te wachten op financiële verrassingen. Daarnaast waardeert men het persoonlijke contact dat al begint bij de kennismaking op locatie bij een verkooptraject. Wat is de juiste strategie die aansluit bij jouw verwachtingen en wensen? Wil je snel verkopen of heb je meer tijd? Onze eigen fotografe verzorgt bijzondere fotopresentaties. We doen natuurlijk ons huiswerk en presenteren een reële verkoopwaarde die we samen vaststellen. Goed luisteren is essentieel en resulteert in effectieve aan- en verkoopstrategieën.”

oviron makelaars

MEER MAKELAAR VOOR JE GELD
“Een vast contactpersoon, de makelaar waarmee je een klik hebt, creëert ook een goed gevoel. We hebben direct contact met onze klanten en kunnen sneller aan hun verwachtingen voldoen. Via bijvoorbeeld WhatsApp ontvangen we regelmatig vragen waar we adequaat op kunnen reageren,” vervolgt Ronald. Dat ervaren mensen als zeer prettig. Een kwestie van meer makelaar voor je geld. Zo maken wij het verschil. Daarnaast willen we naast de informatie die we vanuit onze expertise over de lokale markt al bezitten, ook specifieke informatie over de woning van de verkoper, zodat we potentiële kopers goed kunnen informeren. Wat zijn bijvoorbeeld de energielasten? Hoe functioneert de VVE bij aankoop van een appartement en is er een onderhoudsplan? Is er recht van overpad? Hoe zit het met de duurzaamheid en isolatie van het huis? Voor beide partijen voorkomt een compleet plaatje mogelijke juridische conflicten.”   

AANKOOPTRAJECT MET GEZOND VERSTAND
“Bij de zoektocht naar je droomhuis, kunnen wij als VBO-makelaars en NRVT gecertificeerde taxateurs een belangrijke rol spelen. Na de eerste bezichtiging loopt men vaak al met het hoofd in de wolken. Verstand van zaken gaat echter voor liefde op het eerste gezicht. Niemand zit te wachten op een kat in de zak.  Zijn er bijvoorbeeld nog juridische vraagstukken en wat zijn de financieringsmogelijkheden? Is een bouwtechnische keuring noodzakelijk en is de vraagprijs wel reëel? Naast de aan- en verkooptrajecten verzorgen wij ook taxatierapporten. Liever je huis zelf verkopen met onze ondersteuning? Neem vrijblijvend contact op en ontdek wat onze persoonlijke werkwijze voor jou kan betekenen.”

Willem Dreeslaan 186
079 - 260 00 04
info@oviron.nl
www.oviron.nl