Mijn Zaak Zoetermeer MAGAZINE NR 5 - NOVEMBER 2019

ontspan nu

Sinds kort verzorgt Fred Steetsel van Ontspannu! de groeps-cursussen Mindful Run en Walk in Zoetermeer. In het Westerpark laat hij je kennis maken met de verschillende facetten van het wandelen of hardlopen en leert jou te luisteren naar je eigen lichaam. Jij wordt je bewust van je eigen loophouding, je aandacht bij het bewegen en de kracht en energie in je lichaam.

Ontspannu! Mindful walk en run en wandelcoaching

Fred Steetsel: “Samen doen we leuke afwisselende oefeningen en passen ademhalingstechnieken toe om het maximale rendement uit je ademhaling te halen. Veel mensen ademen verkeerd waardoor je veel te veel energie verbruikt. Hoe langzamer en hoe minder je in ademt, hoe meer zuurstof en hoe minder melkzuur je in je lichaamscellen hebt en ook des te lager je hartslag zal zijn.” 

ONTSPAN NU

MEER ENERGIE MINDER STRESS
Veel mensen leggen zich te veel prestatiedoelen op. Mindful Run en Walk leert je hoe je volop van bewegen en de omgeving kunt genieten, met een juiste ademhaling en lopen in het ‘hier en nu’. Fred Steetsel: “Vaak verzanden inspanningen om meer te gaan bewegen. Mindful Run en Walk leert je om ook buiten de sportieve momenten meer bewust te blijven van het eigen gedrag. In de individuele Wandelcoachingtrajecten ga ik daarop nog dieper in.”

IN DECEMBER KENNISMAKEN
In januari starten weer nieuwe groepslessen. In december kun je op verschillende data en tijdstippen een kennismakingsles doen. Kijk hiervoor op de website!

Ontspannu! Mindful Walk
en Run en Wandelcoaching
Fred Steetsel
06 - 486 169 90
info@ontspannu.nl
www.ontspannu.nl/mindful-walk-zoetermeer/