Mijn Zaak Zoetermeer KRANT NR 1 - JANUARI 2021

DIGINOX TECHNIEK

Iedereen heeft het weleens mee-gemaakt: de deurbel klinkt, maar wie staat er aan de voordeur? Je kent diegene niet en vertrouwt het al helemaal niet. Om je voortaan veilig te voelen in je eigen huis heeft Diginox Techniek diverse apparatuur, zoals alarmsystemen, videobewaking en video deurintercoms.

Ongewenste bezoekers aan de deur? Met een camera of video deurintercom voel je je veiliger in je eigen huis

Camera’s, video-deurintercoms en alarminstallaties. Het hangt allemaal in de showroom van Diginox aan de Olof Palmelaan 3, naast de Praxis XL. Dertien jaar geleden verkocht eigenaar Jac Ellens deze producten ook al bij Powerline, de computerzaak die hij in 2007 overdeed aan Paradigit. Wij zijn daarna verder gegaan met alle beveiliging producten vertelt Jac, die zich al snel op nieuwe avonturen stortte. “Thuis zitten is niet mijn ding. Ondertussen had ik fietsenwinkel Bikesplaza, maar dat verkochten we enkele jaren geleden.”

HELEMAAL NIET DUUR
Duur? Dat denken veel mensen. “Particulieren weten niet dat je een video deurintercom met alles erop en eraan al voor een paar honderd euro thuis geïnstalleerd kan hebben en als je het zelf installeert zelfs onder de € 100. Dat is wel wat anders dan de bekende Ring-videobel zonder scherm, bel en deuropener in huis. Ook moet je bij Ring abonnementskosten voor de opslag van de beelden betalen. Bij ons niet.”

DIGINOX TECHNIEK

ZOVEEL MOGELIJKHEDEN
Jac laat enthousiast enkele voorbeelden van video intercoms zien. “Bij veel van onze producten kan je meekijken op je telefoon, maar ook op een scherm binnen én praten via de intercom. Die beelden kun je ook opnemen. Er zijn zoveel mogelijkheden.” Hij heeft
daarnaast de webshops deurintercom.com, videocontrole.nl en smarthomemedia.nl.
“Bestellingen combineren we vaak met elkaar, zoals het installeren van een videointercom met een 4K IP-camera en alarmsysteem.”

GEEN CONFRONTATIE
Ook zijn 4K IP-camerasystemen erg in trek. Die kunnen verbonden worden met je smartphone. Die beelden zijn in full-HD, dus hoge resolutie, te bekijken en te bewaren. Dat kan later goed van pas komen. “Klanten staan vaak te glunderen als we die camera’s ophangen. Dan horen we vaak: hadden we dat maar jaren eerder gedaan. Van vervelende bezoekers aan de deur heb je dan bijna geen last meer, want je hoeft niet aan de deur de confrontatie aan te gaan. Vooral ouderen en alleenstaanden zijn er erg blij mee. Je ziet en hoort degene voor de deur en kunt erop reageren of je laat ze gewoon staan. Ideaal voor ouderen is dat zij met één druk op de knop de deur kunnen openen voor bijvoorbeeld de thuishulp.”

CAMERA SCHRIKT AF
“Vaak plaatsen we camera’s bij mensen waarbij de auto al een keer gestolen is of al twee keer in huis is ingebroken”, vertelt Jac. “Dat kun je voorkomen door een camera en desnoods een goede video deurintercom. Een camera schrikt altijd af. Zo niet, heb je de beelden in full HD-kwaliteit. Zelfs in het donker zijn deze duidelijk. En vandaag besteld is morgen in huis, afhalen kan ook!”

DIGINOX TECHNIEK
Olof Palmelaan 3B
2729 NA Zoetermeer
079 - 444 40 04
info@diginox.nl
www.diginox.nl