TER ZAKE HET ONDERNEMERSHUIS

Droom je van een eigen bedrijf, maar heb je geen idee waar je moet beginnen? Veel starters worstelen met dit dilemma en hebben behoefte aan sturing. Hoe schrijf je een ondernemingsplan? Met welke financiële aspecten moet je rekening houden? Hoe bepaal je je uurtarief? Hoe kun je slim samenwerken en netwerken vergroten? Het wiel opnieuw uitvinden, is verspilde energie. Maar waar vind je experts uit verschillende disciplines die hun expertise willen delen? Gelukkig sta je er niet alleen voor, want de Kamer van Koophandel (KVK) en Ter Zake Het Ondernemershuis (TZHO) in de gemeente Zoetermeer hebben alle kennis en informatie in huis voor jouw droomstart!   

Ondernemer worden? Geef je start meer kans en meld je gratis aan voor de KVK-Startersdag op 2/11 in Rotterdam!

“De KVK Startersdag op zaterdag 2 november van 10.00-16.00 uur in het Postillion Convention Centre WTC in Rotterdam is voor iedereen die droomt van een eigen bedrijf, al concrete plannen heeft of recent is gestart,” vertelt ondernemerscoach Irma de Graaff van TZHO die 28 jaar een coördinerende rol speelde bij de KVK. Nu organiseert zij samen met beleidsmedewerker economie Harold Beffers maandelijks inspirerende activiteiten voor starters, zzp’ers en small business uit de regio. “Met actuele kennis en ervaring kom je namelijk verder. We hebben de contacten en kunnen efficiënt inspelen op deze behoefte. Daarom zijn we ook aanwezig op de informatiemarkt van de KVK Startersdag in Rotterdam waar starters diverse workshops, inspiratiesessies en presentaties kunnen volgen zoals: Je eigen bedrijf in 10 stappen. Hoe werkt de BTW-vrijstelling met de nieuwe kleineondernemersregeling? Hoe realiseer je klantenbinding? Hoe maak je een zakelijke vlog? Hoe start je een webshop? Ga naar KVK.nl/startersdag voor het volledige programma en meld je gratis aan.”  

TER ZAKE HET ONDERNEMERSHUIS

TER ZAKE HET ONDERNEMERSHUIS HELPT JE VERDER!
“Wil je na de KVK Startersdag handen en voeten geven aan jouw ondernemersdroom? Starters uit de regio Zoetermeer kunnen dan gebruik maken van de dienstverlening van TZHO. Een bedrijf starten gaat nu eenmaal niet vanzelf. Je moet gewoon veel regelen en de juiste coaching kan het verschil maken. We adviseren namelijk over alle aspecten van het ondernemerschap. Bovendien werken we nauw samen met de regionale ondernemers-verenigingen en businessclubs. Stap-voor-stap willen we starters op het juiste spoor zetten, maar uiteindelijk moeten ze het natuurlijk wel zelf doen. De ambities op het gebied van ondernemersdienstverlening liggen hoog bij de gemeente Zoetermeer. Voor starters, zzp’ers en small business is Ter Zake Het Ondernemershuis dan ook een waardevolle informatie- en inspiratiebron.”

KVK STARTERSDAG OOK ONLINE
“Ben je verhinderd op 2/11? Jammer! Toch kun je de KVK Startersdag ook online volgen. Na aanmelding ontvang je een link voor het online event. Zo volg je alsnog de KVK Startersdag in Utrecht met ondernemers, starters en experts aan het woord over het ondernemerschap. Tijdens het kijken, kun je vragen stellen aan een chatteam dat bestaat uit adviseurs van KVK en de Belastingdienst. Ondernemen begint met een goede start. Nu ben jij aan zet!” besluit Irma.

TER ZAKE HET ONDERNEMERSHUIS
Markt 3
2711 CZ Zoetermeer
079 - 346 97 00
06 - 257 07 797 (Irma de Graaff ondernemerscoach)
info@tzho.nl
www.tzho.nl