Mijn Zaak Zoetermeer MAGAZINE NR 3 - JUNI 2020

MAX HOORTECHNIEK

Als je een hoortoestel nodig hebt, kan dat voor veel onzekerheid zorgen. Je wilt namelijk niet dat iemand het in je oor ziet zitten. Gordon Piper van Max Hoortechniek kan die onzekerheid wegnemen met de nieuwe Oticon Opn in-het-oor hoortoestellen. Gehoor-apparaten van dit topmerk zijn extreem klein en zullen daarom niet of nauwelijks opvallen!

Nooit meer onzeker dankzij ‘onzichtbaar’ hoortoestel

“Het wordt steeds mooier, kleiner en beter”, zegt audicien Gordon en toont een exemplaar ter grootte van zijn vingertopje. “De digitale hoortoestellen van Oticon Opn zitten binnen in de gehoorgang en zijn vrijwel onzichtbaar. Ook maak je gebruik van de natuurlijke oorschelpfunctie, dus je hoort net als anderen met richtinggevoeligheid. Onlangs zei een jonge klant over een achter-het-oor toestel: ‘Ik zie voor mijn gevoel iedereen naar mij kijken. Dat leidt af en daardoor ben ik er ook steeds mee bezig’. Vrouwen kunnen het vaak gemakkelijker verstoppen achter het haar.”

MAX HOORTECHNIEK

NIEUWE TECHNOLOGIE
Dankzij de nieuwste technologie kun je eenvoudig onderscheid maken tussen spraak en lawaai, bijvoorbeeld in een druk restaurant. Daardoor heb je een natuurlijke luisterervaring, net als anderen zonder gehoorapparaat, waardoor je tegelijkertijd meerdere gesprekken kunt volgen. De meeste Oticon Opn-hoortoestellen kun je ook gebruiken om handsfree te bellen, muziek te streamen of naar de televisie te luisteren. Met een speciale app op je smartphone kun je alle geluiden precies instellen zoals jij dat wilt!

MAX HOORTECHNIEK
Willem Dreeslaan 436B
2729 NK Zoetermeer
06 - 270 535 90
info@maxhoortechniek.nl
www.maxhoortechniek.nl