perquin krommendijk advocaten

Advocatentaal. Vaak ingewikkeld en onbegrijpelijk. Generaliseren gaat niet altijd op. Dat bewezen Mr P.A.M. Perquin en zijn dochter Mr Ghislaine Perquin vanaf 1995 met hun advocatenkantoor, de laatste jaren gevestigd in de authentieke Dorpsstraat direct naast lunchroom De Bakkerswinkel in Zoetermeer. De afgelopen decennia profileerden zij zich op het gebied van personen- en familierecht in duidelijke taal. Helaas overleed Mr P.A.M. Perquin in het jaar van zijn 50-jarig jubileum totaal onverwachts in maart 2017 op 78-jarige leeftijd. “Het gemis blijft enorm, maar het kantoor vereiste continuïteit,” vertelt Ghislaine.

Nieuwe samenwerking

Per 1 juli 2017 is er een nieuwe samenwerking ontstaan. Kantoorgenoot Mr Martin Krommendijk is naast personen- en familierecht gespecialiseerd in erf-, arbeids- en sociaal verzekeringsrecht. Het kantoor profileert zich als laagdrempelig, efficiënt en oplossingsgericht. “Vanaf het eerste contact staan we onze cliënten namelijk persoonlijk te woord”. Beide advocaten hebben jarenlange ervaring in het verlenen van rechtsbijstand. “We weten direct of en hoe we onze cliënten kunnen helpen. Kunnen we dat niet, dan verwijzen wij hen meteen door. Onze samenwerking is een logische stap,” aldus Ghislaine. “Dat klopt”, voegt Martin daaraan toe. “Na een start als advocaat op een advocatenkantoor ben ik werkzaam geweest voor een rechtsbijstandsverzekeraar. Vervolgens ben ik voor mezelf begonnen en de samenwerking met Ghislaine levert louter voordelen op. Ieder behandelt zijn eigen zaken, maar tegelijkertijd heb je iemand waarmee je kunt sparren. Samen weet je nu eenmaal meer en samen staan we sterker. Een kwestie van krachten bundelen!”

perquin krommendijk advocaten

VRIJBLIJVEND ORIËNTEREND GESPREK
“Bent u benieuwd of wij iets voor u kunnen betekenen? Een telefonische afspraak maakt u snel en eenvoudig waarbij u ons direct aan de lijn krijgt. Het eerste gesprek is gratis en vrijblijvend. Een zaak kunnen we in alle fases van het traject oppakken. Na het oriënterende gesprek schatten we in of een zaak haalbaar is. We schetsen voor u de te volgen procedure en de verdere aanpak daarin. Uiteraard informeren we u dan ook over de kostenstructuur en kijken we of iemand in aanmerking komt voor gefinancierde rechtsbijstand. Tot slot is een klik essentieel. Een kwestie van vertrouwen en een goed gevoel. Als de balans negatief uitvalt, zien we van de zaak af. Onze cliënten waarderen deze werkwijze. De meeste cliënten verwerven we dan ook door mond-tot-mondreclame,” aldus Ghislaine. 

perquin krommendijk advocaten

DE JUISTE STRATEGIE
“Iedere zaak vereist een andere strategie. Als iemand bijvoorbeeld met ontslag wordt bedreigd of een conflict heeft met zijn werk-gever, levert dat heel veel spanningen op. Vaak is er ook veel haast. Je inkomen staat namelijk op het spel. Dan is het belangrijk dat je zo’n proces kunt sturen. Het proces in goede banen leiden is essentieel. Met de juiste strategie proberen we onnodige procedures te voor-komen. Dat is voor beide partijen meestal de beste oplossing,” besluit Martin.

PERQUIN KROMMENDIJK ADVOCATEN
Kleinschalig en laagdrempelig advocatenkantoor. Gespecialiseerd in personen- en familie-, erf-, arbeids- en sociaal zekerheidsrecht. Zowel tegen een gunstig uurtarief als op basis van gefinancierde rechtsbijstand. Verbonden aan het Landelijk Netwerk Gratis Inloopspreekuur Advocaten. Na aanmelding inloopspreekuur op vrijdag tussen 9.30 - 12.30 uur of op afspraak op andere werkdagen. 

Dorpsstraat 127A
2712 AG Zoetermeer
079 - 316 66 19
info@perquinkrommendijkadvocaten.nl
www.perquinkrommendijkadvocaten.nl