Mijn Zaak Zoetermeer MAGAZINE NR 1 - MAART 2019

Schoonheidssalon Azora

We weten het allemaal: ware schoonheid zit van binnen. Wie de natuur een handje wil helpen, laat zich ‘microneedlen’. Minuscule naaldjes zijn het geheime wapen achter de stralende huid die na deze behandeling tevoorschijn komt. En waarom dat helemaal in de stijl is van Schoonheidssalon Azora, vertellen we je hieronder.

Microneedling: het geheime wapen achter een stralende huid

Linda Boersma-Balk, schoonheidsspecialiste én eigenaresse van Azora, heeft een passie voor huidverbetering. “Maar dan wel op een natuurlijke manier”, vertelt zij gedreven. “In de salon werken we al jaren aan huidverbetering en anti-aging. Dat doen we niet met fillers of chemische behandelingen, maar met natuurlijke producten. We stimuleren de huid zó dat zij zelf aan het werk gaat. De microneedling-behandeling is daar een prachtig voorbeeld van. Door de prikjes van de micro-pen gaat de huid zelf collageen en elastine aanmaken. Al een dag later krijgt je gezicht zo’n mooie gloed. Er gebeurt echt iets en dat merk je.” 

WAT IS MICRONEEDLING EIGENLIJK?
Microneedling is een methode om je huid daadwerkelijk te verbeteren. De micro-pen maakt kleine beschadigingen in de huid, waardoor deze een boost krijgt om zichzelf te vernieuwen. De elastine en collagene vezels gaan van onder in de huid naar boven werken en vullen zo de rimpels en lijntjes op. Linda vertelt: “De behandeling is pijnloos, omdat de naaldjes heel fijn zijn en niet dieper gaan dan één millimeter. Tegelijkertijd is dat wél diep genoeg om effect te hebben. Daarom ziet je huid er na één behandeling al stralend en minder vermoeid uit.”

Schoonheidssalon Azora

GLOW LIKE A STAR
Je kunt er bij Schoonheidssalon Azora ook voor kiezen om na de behandeling een BB glow te laten aanbrengen. Daarmee lijkt het alsof je een getinte BB-dagcrème op hebt, terwijl het oneffenheden zoals vlekjes, rode plekjes en adertjes direct minder zichtbaar maakt. “De BB glow kun je het beste in kuurverband doen, het zorgt voor een stralende gloed die ongeveer vier weken blijft zitten.”, licht Linda toe. 

PERSOONLIJKE AANDACHT
Linda en haar team van deskundige schoonheidsspecialisten staan zes dagen in de week klaar voor hun klanten. Linda vertelt enthousiast: “We zijn gek van ons vak en willen iedereen een heerlijke behandeling geven, zodat je hier echt een momentje voor jezelf hebt.“ Wie de microneedling wel eens uit wil proberen (een enkele keer of in een kuurtje van drie behandelingen), maakt nu gebruik van Azora’s kortingsactie …. en heeft deze lente een stralende huid!

Balthasarschans 9            
2728 EP Zoetermeer
(wijk 28 Noordhove)
079 - 341 43 05    
info@salonazora.nl    
www. schoonheidssalonazora.nl