rudozi

Wim Kierdorff biedt sinds 2015 samen met zijn dochters Merel en Virginia camerasystemen aan voor vrachtwagens. Een gat in de markt, ontdekte de ambitieuze ondernemer. Vreemd eigenlijk, want de meeste systemen bestonden immers al. Een kwestie van een andere blik? Zondag 7 oktober jl. zond RTL Z in het kader van Duurzaam Ondernemen een reportage uit over het succesvolle familiebedrijf Rudozi (Ruimte door zicht). Diverse ondernemingen zoals Hoogvliet, Lidl, Jumbo en de Vermeulen Groep waren met vrachtwagen én chauffeur aanwezig om de toegevoegde waarde van
die andere blik te demonstreren.

Met onze camerasystemen kun je op de vierkante millimeter een vrachtwagen manoeuvreren!

“Standaard camerasystemen bestaan niet, omdat ieder transport anders is,” legt Wim uit. “Zo heeft Hoogvliet een bijzonder distributieproces. Zij schuiven een container levensmiddelen rechtstreeks bij de supermarkt naar binnen. Een lastige manoeuvreeractie waar wij een speciaal camerasysteem voor hebben ontwikkeld. Uiteraard na uitvoerig overleg met ervaren chauffeurs. Hun behoefte is onze uitdaging. Inmiddels is het systeem bij tien Hoogvliet vrachtwagens geïnstalleerd. Bij de Vermeulen Groep gebruiken ze een frees die het wegdek repareert na ongelukken. Vroeger werkten de chauffeurs met spiegels en dat resulteerde regelmatig in stoeprandschades. Met onze camera’s kunnen ze op de vierkante millimeter nauwkeurig hun wagen manoeuvreren. Onze camerasystemen beperken het risico op schade dus aanzienlijk. We horen vaak dat de chauffeurs niet meer zonder onze oplossingen kunnen en willen werken. Dat is natuurlijk een groot compliment en het bewijs dat onze unieke aanpak effectief en efficiënt is.”

rudozi

VAN ZOLDER NAAR 700 M2 MET ONDERSTEUNING VAN WSP ZHC!
“Een goed overzicht is essentieel. De meeste schades vinden namelijk plaats tijdens het manoeuvreren. Goed gereedschap is dus het halve werk. De vraag naar onze systemen en expertise stijgt dan ook explosief. Onlangs zijn we van de zolder verhuisd naar een nieuwe bedrijfsruimte van 700 m2. Eerst zochten wij klanten, maar nu zoeken zij ons. We groeien en hebben dringend behoefte aan goed personeel. Via Ter Zake Het Ondernemershuis in Zoetermeer zijn we in contact gekomen met het WerkgeversServicepunt Zuid-Holland (WSP ZHC). Het WerkgeversServicepunt ondersteunt ons bij de zoektocht naar geschikt personeel. Inmiddels hebben we enkele speedmeetings achter de rug met potentiële werknemers. We zoeken gemotiveerde mensen met gezond verstand en technisch inzicht. Het vak leren ze wel in de praktijk. Uiteindelijk zijn er twee kandidaten op proef gestart om te kijken of er een klik is. Het WerkgeversServicepunt begeleidt ons bij de plaatsing van werkzoekenden en daar zijn we zeer tevreden over. Samen streven we naar een duurzaam contact waarbij het mes natuurlijk aan twee kanten snijdt,” besluit Merel.

RUDOZI
Met één blik overzicht! Voor de ontwikkeling, levering en installatie van camerasystemen op maat. De behoefte van de chauffeur staat centraal. Wat wil hij/zij zien tijdens het manoeuvreren? Interesse? Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie!

Quartsweg 46
2665 NN Bleiswijk
079 - 889 30 70
info@rudozi.nl
www.rudozi.nl

WERKGEVERSSERVICEPUNT ZUID-HOLLAND CENTRAAL
Het WSP ZHC ondersteunt werkgevers bij de zoektocht naar goed personeel. Voor vast, tijdelijk of juist flexibel personeel. Ook advisering over de invulling van de wet Banenafspraak. Hebt u vragen of wilt u meer informatie? Neem dan contact op met één van de accountmanagers.

Markt 3
2711 CZ Zoetermeer
088 - 392 02 00
info@zhcwerkt.nl
www.zhcwerkt.nl