Mijn Zaak Zoetermeer KRANT NR 2 - FEBRUARI 2020

SCHOONHEIDSSALON AZORA

Glycolzuur, salicylzuur en zelfs amandelzuur: fruitzuren horen in 2020 gewoon bij je beautyroutine. Schoonheidsspecialiste Linda Boersma-Balk van Salon Azora legt uit: “De juiste fruitzuren doen heel veel met je huid. Poriën worden geminimaliseerd, littekentjes vervagen en je huid ziet er strakker uit. Met onze nieuwe fruitzuurpeelings zie je er straks weer stralend uit.”

Met de nieuwe fruitzuurpeelings van Salon Azora weer een frisse look

Salon Azora ligt aan de rand van natuurgebied Noord Aa. Het 6-vrouw sterke team is gespecialiseerd in een natuurlijke manier van huidverbetering. “In de salon werken we al jaren aan huidverbetering en anti-aging”, vertelt Linda. “Dat doen we niet met fillers of chemische behandelingen, maar met natuurlijke producten. Zo zijn al onze producten dier-proefvrij, parabenenvrij, sulfaatvrij, vegan, vrij van microplastics en ftalatenvrij. Voor de nieuwe lijn van fruitzuurpeelings hebben we net zo lang gezocht tot we de beste producten vonden, dus met 100% natuurlijke ingrediënten én een prachtig resultaat. Na deze fruitzuurpeeling zie je echt verschil!”

APPELS, AARDBEIEN EN LIMOENEN
Fruitzuren zijn – je raadt het al - afkomstig van fruit. Met een fruitzuurpeeling heb je dus eigenlijk het zure gedeelte van appels, aardbeien, limoenen of druiven op je gezicht. Deze zuren hebben een peelend effect, wat inhoudt dat ze de verkleefde, dode huidcellen losweken van de opperhuid. Als de dode huidcellen verwijderd worden, komt er een nieuwe huidlaag tevoorschijn die gladder, voller en egaler van teint is.

SCHOONHEIDSSALON AZORA

EVEN WENNEN
Het ís even wennen, zo’n zuurtje op je gezicht. “Wij hebben met z’n allen de behandeling natuurlijk ook geprobeerd. Tijdens de cursus begonnen we met een laag percentage fruitzuur, om te voelen hoe dat is. Bij lage percentages voel je het losweken van de dode huidcellen nauwelijks, pas als je het percentage opvoert, ervaar je een licht brandend gevoel. Het effect was zo mooi, dat we nog weken complimenten kregen over onze huid.”

STRALEND DE DEUR UIT
Omdat iedere huid anders is, heeft Salon Azora verschillende soorten fruitzuur. Zo werkt salicylzuur talgoplossend en is dus goed voor een huid met jeugdpuistjes. Amandelzuren zijn perfect voor een iets gevoeliger huid. “We kijken voor de behandeling goed naar de huid, om te bepalen welke peeling het beste resultaat oplevert. Zo stapt iedereen stralend de salon uit.”

MOOIE COMBINATIE
Het team van Azora is ook fan van de micro-needling-fruitzuurpeeling combinatie. “We hebben deze Microneedling+ kuur zelf ontwikkeld. Zes weken achter elkaar krijg je afwisselend een fruitzuurpeeling en een microneedlingbehandeling. Met microneedling maken we kleine beschadigingen in de huid, waardoor deze een boost krijgt om zichzelf te vernieuwen. Wij helpen de natuur vervolgens een handje door die minuscule gaatjes op te vullen met een natuurlijk serum voor een betere vocht-balans. Als je de ene week een fruitzuurpeeling doet en de week erna de microneedling, kunnen we de huid optimaal verbeteren en zul je versteld staan van het resultaat.”

SCHOONHEIDSSALON AZORA
De schoonheidsspecialisten van Azora staan voor professionaliteit en kwaliteit. Hier geen chemische behandelingen maar uitsluitend natuurlijke oplossingen, zoals de fruitzuurpeeling en de microneedling-behandelingen. Schoonheidssalon Azora aangesloten bij Anbos en ProVoet. Linda en haar team volgen regelmatig cursussen om je goed te adviseren over je huid, nagels en voeten. De openingstijden zijn maandag t/m vrijdag van 09.00-21.30 uur en zaterdag van 09.00-13.30 uur.
Balthasarschans 9
2728 EP Zoetermeer
wijk 28 Noordhove
079 341 43 05
info@salonazora.nl
www.salonazora.nl