Mijn Zaak Zoetermeer MAGAZINE NR 1 - MAART 2019

kapsalon hair-d

Nóg een kapsalon in de buurt van de Dorpsstraat? Ja, maar niet zomaar één. Hair-D is namelijk de dames- en herenkapsalon die verder gaat. Dat is ook de slogan van Hair-D, dat sinds kort gevestigd is aan de Pilatusdam 11. De kapsalon is al geopend, maar op zaterdag 30 maart (15.30 - 18.00 uur) is de officiële opening met een hapje en een drankje. 

Met al jouw hoofdhuid- en haarproblemen voortaan naar Hair-D, maar dan wel naar de Pilatusdam 11!

Diane Nederhoff is in haar nopjes met de verhuizing van de Rokkeveenseweg 37 naar de Pilatusdam 11. Hair-D is op de nieuwe locatie, naast de Natuurwinkel, veel meer in het zicht van het winkelend publiek in de Dorpsstraat. Toevallig begon ongeveer twintig jaar geleden collega Danielle de Boer bij Kapsalon Walsmit haar kapperscarrière aan de Pilatusdam 11. Zij is al bijna vijf jaar de steun en toeverlaat van Diane. Van ver buiten de regio vertrouwen klanten hun kapsel toe aan Diane, al 27 jaar ondernemer, en Danielle. De twee zorgen ervoor dat jij je op je gemak voelt. Hoofdhuid- en haarproblemen kunnen een obstakel zijn om zomaar even bij een kapsalon binnen te lopen. 

kapsalon hair-d

HOOFDHUID- EN HAARPROBLEMEN
De moeder en oma van Diane hadden altijd vroeger flink last van hoofdhuidproblemen. Dat motiveerde Diane om zich te specialiseren in hoofdhuid- en haarproblemen. Denk hierbij aan alopecia, psoriasis, eczeem, jeuk en haaruitval na chemotherapie. Met een hoofdhuid- en haaranalyse wordt met een microscoop het beeld van de hoofdhuid 200 keer vergroot en kan zo het probleem worden gevonden. Hierdoor kunnen wij een diagnose stellen en een persoonlijk behandelplan opstellen. “De resultaten zijn geweldig. Sommige klanten worden gek van de jeuk op hun hoofd en zijn zo blij als dat verdwijnt”, zegt Diane.

GEEN PLASTIC
Kan jouw haar niet goed tegen de standaardproducten voor haarkleuringen? Hair-D heeft een haarkleuring die vrij is van sulfaat-, parabenen- en ammonia, waarmee zij jouw haar wél kunnen kleuren. “Onze haarverf is hoofdhuid- en haarvriendelijk en sluit zo perfect aan op de haarverzorgingslijn van Mediceuticals. Veel mensen weten ook niet dat in vrijwel alle shampoos uit de supermarkt plastic zit. Dat zorgt voor mooi glanzend haar, maar dat plastic legt ook een laagje op de hoofdhuid. Hierdoor verstikken de haarzakjes en dat kan hoofdhuidklachten veroorzaken. Met onze natuurlijke shampoos was je echt je haar schoon.”

ALTIJD OP DE HOOGTE
Aan alles merk je dat Diane en Danielle weten waar zij het over hebben. Door middel van cursussen en nascholing blijven de twee altijd op de hoogte van de nieuwste trends. Ook gebruiken zij de nieuwste producten, zoals de nieuwe lijn stylingproducten van Keune of denk aan het plaatsen van extensions, met keratine bondjes. Kortom, tijd om snel even langs te gaan bij de nieuwe locatie van Hair-D. Overigens is het over een tijdje weer feest, want volgend jaar bestaat Hair-D alweer tien jaar! 

Pilatusdam 11
2712 BD Zoetermeer
(wijk 12 Dorp)
info@hair-d.nl
www.hair-d.nl