de raad makelaars

Bij elk schoolreisje of tripje met zijn ouders zat Martijn Schuitemaker vroeger met een pannendeksel met de bestuurder mee te ‘sturen’. Vrachtwagenchauffeur wilde hij altijd worden. Rond groep 8 kreeg de Katwijker in de gaten dat er meer mogelijk was voor hem. Vele jaren later werkt hij als vastgoedadviseur bij De Raad Makelaars.

Martijn Schuitemaker geniet van zijn functie bij De Raad Makelaars én is trots op zijn werk

Als je een kantoorunit bij het Crown Business Center Zoetermeer wilt huren, kom je automatisch in contact met de 28-jarige Martijn. Hij is bij De Raad Makelaars onder meer verantwoordelijk voor het relatiebeheer van nieuwe en bestaande relaties op het gebied van bedrijfsmatig vastgoed. De basis legde hij tijdens de hbo-studie Management, Economie en Recht aan het Inholland in Haarlem. “Het makelaarsvak heeft mij altijd getrokken. Ik vind het fijn om bezig te zijn met commercie en dienstverlening. Verder trekt het mij om veel met mensen in contact te zijn”, legt Martijn uit.

TROTS
Toevallig wees zijn nichtje, ook werkzaam bij De Raad Makelaars, 5 jaar geleden op een voor hem passende vacature. Martijn begon als junior makelaar in de omgeving Haarlemmermeer, naast een ervaren collega. Toen zijn mentor vertrok, was hij zelf verantwoordelijk voor het gebied boven en onder Katwijk. “In die zes maanden draaide ik een dubbele rayonzone en heb ik veel geleerd. Ik moest zelf op zoek naar oplossingen, waardoor ik versneld ben gegroeid naar een seniorrol. Ik ben trots op wat wij doen en bereiken met De Raad Makelaars. Ook op de manier waarop. Ik zit soms met klanten in een WhatsApp-groep en kom in die informele sfeer rond met een deal.”

de raad makelaars

FLEXPLEKKEN
Vrachtwagenchauffeur is hij niet geworden, maar Martijn zit dagelijks veel in de auto. Onder meer naar het Crown Business Center Zoetermeer, een van de bedrijfsverzamelgebouwen in de portfolio van De Raad Makelaars. In het gebouw worden kantoorunits en vergaderfaciliteiten aangeboden. “Zoetermeer is een gebied met veel potentie. Er zijn veel zelfstandig ondernemers die naast vaste kantoorruimte ook behoefte hebben aan een tijdelijke werkplek. Daar gaan wij met het Crown Business Center vanaf juni op inspelen met het aanbieden van flexplekken.”

PLEZIER
“Ik vind veel dingen leuk en ben druk met mijn werk, vrienden en Quick Boys”, zegt de fanatieke supporter van de
Katwijkse derdedivisionist. “Ik heb er zelf ook nog gevoetbald, maar had niet zoveel talent. Tot de E-pupillen stond ik in het veld en ging daarna op doel staan. Op mijn zestiende begon ik met fluiten. Dat doe ik nog steeds. Ik vind het belangrijk om maatschappelijk bezig te zijn.” Martijn is een druk persoon, maar blijft ambitieus. “Ik wil doorgroeien en wie weet naar een boardfunctie binnen De Raad. Ja, ik heb nog genoeg uitdaging in mijn werk.”

Boerhaavelaan 40
2713 HX Zoetermeer
06 - 537 913 89
m.schuitemaker@deraadmakelaars.nl
www.crown-bc.nl
www.deraadmakelaars.nl