Mijn Zaak Zoetermeer KRANT NR 2 - FEBRUARI 2020

BOUWHOF

Last van twee linkerhanden? Geen probleem. Niet iedereen is handig in klussen of heeft er zin in of tijd voor. Voor diegenen is de montageservice van bouw- en woonwinkel Bouwhof ideaal. Na een aankoop in het bekende Zoetermeerse familiebedrijf staat het montageteam voor je klaar.

Lukt het klusje niet? Geen paniek, het montageteam van Bouwhof doet het voor je!

Een wastafel, meubelstuk, inbouwkast, jaloezie of dimmer monteren. Niet iedereen kan of wil dat zelf doen. Laat het montageteam van Bouwhof het voor je doen, dan weet je zeker dat het goed gebeurt! In maart 2017 startte de bekende bouw en woonwinkel met de montageservice. Speciaal om de klant net iets extra’s te bieden. “We begonnen toen vooral met de binnenzonwering en binnendeuren”, vertelt Yannick van Hagen, teamleider van de montageploeg. “Daarna zijn we gestart met schuifdeurkasten, laminaat vloeren, schuttingen, hang en sluitwerk en keukens monteren. Wij werken met vaste en transparante prijzen. Daar houden klanten van.”

BOUWHOF

VOORKOM GEZOEM
Hoe werkt het dan precies? “Een klant kiest bijvoorbeeld een deur uit in de winkel. Vervolgens plant hij of zij bij de balie een afspraak in en anders bellen wij later voor de afspraak. Vaak moeten we namelijk ook nog even bij de klant thuis inmeten. Daarna volgt de definitieve offerte, want het kan weleens maatwerk worden. Vervolgens bestellen we het product. We zijn afhankelijk van de levertijd van de leverancier, maar in principe monteren we binnen een maand. Maar we spelen nu al in op verwachte drukte met horren vanaf april. Zodoende kunnen we horren sneller monteren, omdat klanten anders gek worden van het gezoem ’s nachts”, aldus Yannick. Voor het laten leggen van andere vloeren dan laminaat, maar ook stucwerk, schilderen en behangen maakt Bouwhof gebruik van ongeveer vijftien vaste zzp’ers, bestaande uit ervaren elektriciens, stukadoors, timmermannen, stoffeerders en schilders. “Dat zijn professionals waar we al lang nauw mee samenwerken. Zij staan garant voor kwaliteit.”

POSITIEVE REACTIES
Het komt weleens voor dat de klant vraagt of de monteurs ook nog even een gordijn of lamp kunnen ophangen, nu ze toch bezig zijn. “Het moet natuurlijk wel in de agenda passen, maar zo’n extra klusje doen we vaak nog even erbij. We vinden het ook gezellig om een praatje te maken met ouderen. Sommigen zijn lang alleen en zijn blij dat wij langskomen. Dat maakt het werk ook leuk”, zegt Yannick, die in zijn drie jaar bij Bouwhof ‘nog nooit met tegenzin naar zijn werk ging’.

TOTAALCONCEPT
“Het idee is dat we in de toekomst alles zelf kunnen monteren wat we in de Bouwhof verkopen”, verklapt Yannick. “We willen het montageteam verder uitbouwen en groeien van zeven naar zo’n vijftien tot twintig monteurs, want we verwachten dat het een belangrijk aspect wordt. Het is echt van toegevoegde waarde voor Bouwhof.”

BOUWHOF
De montageservice van Bouwhof, dat al veertig jaar bestaat, maakt onderdeel uit van totaalconcept met 20.000 m2 bouw, sanitair, keukens en wonen. Een uitgebreid assortiment, complete woonbeleving én montage.

Edisonstraat 115 
2723 RT Zoetermeer
079 3319614
montage@bouwhof.nl
www.bouwhof.nl