Pavarotti dolce

Sluit je ogen en denk aan Italië. Waar denk je aan? Grote kans dat je dacht aan pasta en pizza en wellicht vino. Maar bij Italië denk je automatisch ook ijs en zelfs chocolade en koffie. Dat alles is voortaan te vinden bij Pavarotti Dolce. De ijssalon draagt nu nog de naam Luciano, maar krijgt een nieuwe naam. De winkel krijgt een roze kleur en wordt daarmee het zusje van de blauwe broer Pavarotti.

Luciano wordt Pavarotti Dolce, het zusje van Pavarotti

Uniek aan Pavarotti Dolce is het recept van ijsmaker Hans Kennis. In de hele wereld zijn er slechts 20 maestro’s en Hans is de enige maestro ijsbereider in Nederland! Kortom, de beste ijsmaker van Nederland. Ook bij de locaties van Zoetermeer, Delft, Leiden en Leidschendam komt een Pavarotti Dolce. Begin maart is de opening van de vestiging in Zoetermeer. 

OOK CHOCOLADE EN KOFFIE
Elke dag wordt het ijs vers en ambachtelijk bereid in de professionele ijsmakerij. Bij Pavarotti Dolce kun je terecht voor klassiekers tegen zoals aardbeien, vanille, yoghurt, banaan en stracciatella, maar ook unieke smaken. Welke? Dat moet je zelf even komen proeven. Fan van dit ijs? Zelfs liters ijs zijn te koop voor thuis! Naast ijs kun je ook terecht voor heerlijke en betaalbare chocolade en (take away) koffie. Waar Luciano slechts acht maanden geopend was, is Pavarotti Dolce het gehele jaar open!

Stadhuisplein 10
2711 EC Zoetermeer
079 - 360 85 22
facebook Pavarottidolci