Mijn Zaak Zoetermeer magazine-nr-2-april-2020

stichting vrienden van langeland

De werkdruk is hoog in het LangeLand Ziekenhuis. Er wordt een groot beroep gedaan op medewerkers van de IC, de Covidafdelingen, de OK en (medisch) ondersteunende afdelingen.

LangeLand Ziekenhuis: ‘You never walk alone….’

Gelukkig wordt er veel gedaan voor het LangeLand personeel. Er zijn al honderden maaltijden, koeken, repen chocolade en bloemen bezorgd. Ook zijn er tientallen babyfoons door Philips geschonken, waarmee het verpleegkundig personeel kan communiceren met coronapatiënten. En de Rabobank heeft tien tablets gedoneerd, zodat de patiënten kunnen communiceren met het thuisfront.

SUPERMARKT 
“Tevens zijn we erin geslaagd om een popstore supermarkt in het ziekenhuis te realiseren, zodat het personeel online boodschappen kan bestellen en afhalen in het ziekenhuis”, aldus Bart Bakker, relatiebeheerder LangeLand.

FRUITACTIE
Om de gezondheid van zorgmedewerkers zo optimaal mogelijk te houden is een actie opgestart om zes afdelingen dertien weken lang te voorzien van groente en fruit. Hiervoor is een bedrag van 4000 euro nodig. Steun het zorgpersoneel en doneer voor de ‘Fruitactie LangeLand’ minimaal € 4,95 op het rekeningnummer NL76 INGB 0006 4593 37 t.n.v. stichting Vrienden van Het LangeLand. Voor vragen of reacties kunt u contact opnemen met Bart Bakker: 06-50617122. Ook is het mogelijk om een ‘Tikkie’ te ontvangen via dit mobiele nummer.

CONTACTPERSOON
Namens het LangeLand Ziekenhuis coördineert Bart Bakker alle initiatieven. Hij is te bereiken via b.bakker@vriendenlangeland.nl. Ook kunt u zich aanmelden om donateur te worden van stichting Vrienden.

STICHTING VRIENDEN VAN HET LANGELAND
Jamaica 7
2721 KR Zoetermeer
06 - 549 083 01
info@vriendenlangeland.nl
www.vriendenlangeland.nl