the slim company

Afvallen staat elk jaar bovenaan het lijstje met goede voornemens. Is afvallen ook jouw doel? En heb je het al geprobeerd, maar lukt het niet alleen? Schakel dan de hulp in van Iris Vogelezang van The Slim Company. Het is nu mei, maar nog wel tijd genoeg om voor de zomer lekker in je vel te zitten én nog belangrijker: jouw ideale gewicht de rest van het jaar vast te houden!

Laat dit het jaar zijn waarin jij eindelijk jouw ideale gewicht bereikt én behoudt

Crackers, soja rijst, pasta, muesli, repen, maar ook pannenkoeken, chips en zelfs cheesecake. De winkel van The Slim Company aan de Dorpsstraat 122 ligt vol met de eiwitrijke en koolhydraatarme producten van PowerSlim, een door diëtisten ontwikkeld afslankprogramma. Alle heerlijke verse producten die je tijdens het dieet gebruikt, zijn verkrijgbaar bij de winkel in de Dorpsstraat. 

BEHOUD SPIERMASSA, WEL AFVALLEN
“Ben je afgevallen? Waar ben je tegenaan gelopen? En verwacht je evenementen die voor prikkelingen zorgen, waardoor je denkt je dieet niet vol te kunnen houden?” geeft Iris als voorbeelden van vragen die zij aan jou stelt tijdens de wekelijks consulten. Daarnaast word je gemeten en gewogen. “Ik adviseer de producten die je nodig hebt en geef bijbehorende recepten. Je eet zes keer per dag. Tijdens die momenten vervang je gangbare voedingsmiddelen door PowerSlim-producten, maar eet je ook diverse vlees- en vissoorten, eieren en veel groenten.” 

the slim company

MEDISCHE KLACHTEN
Ook als je kampt met diabetes mellitus of een glutenintolerantie kan je bij The Slim Company terecht. Minder koolhydraten, minder suikers en afvallen kunnen diabetes mellitus-patiënten enorm helpen. Iris is gewichtsconsulent en van huis uit verpleegkundige (BIG-geregistreerd). Hierdoor kan zij uitstekend mensen met medische aandoeningen adviseren. “Wij bieden zorg op maat. Ook voor mensen met medische klachten”, zegt Iris, die over jarenlange ervaring beschikt. 

VERANDER JE LEVENSSTIJL
“We kijken niet alleen naar de voeding, want je beter gaan voelen bestaat uit meer dan dat. Het draait ook om regelmatig bewegen. Het is een verandering van levensstijl. Als het ideale gewicht is bereikt, moet er weer normaal worden gegeten. Natuurlijk zijn er soms emotionele blokkades, maar door onze persoonlijke gesprekken kom ik er achter wat er bij iemand speelt. Sommigen denken dat ze niets lekkers mogen om op gewicht te blijven. Na het dieet gaan we juist kijken naar de balans tussen gezond eten en genieten. Zo is de verjaardag van je kind wel een taartje bij De Bakkerswinkel waard. Je mag best een keer iets vieren! Ook jezelf verwennen met een lekker stukje vlees van Meat and Daily’s en daarbij een glaasje wijn van Helders’ Drankenspeciaalzaak. Allemaal natuurlijk te vinden in de Dorpsstraat.” Wie weet kan jij dit jaar ook iets vieren door een van jouw goede voornemens uit laten komen. Maak hiervoor een afspraak met Iris. Zij laat je op een gezonde manier afvallen. Zonder te lijden!

Dorpsstraat 122
2712 AN Zoetermeer
079 - 500 12 65
06 - 300 116 83
info@slimcompany.nl 
www.slimcompany.nl