de boer maatwerk in keukens

Een nieuwe lente, een nieuwe keuken. Dat is helaas eenvoudiger gezegd dan gedaan. Want hoe gaat uw nieuwe keuken eruit zien? Vaak begint het met een idee. Industrieel, landelijk, modern of een mix van stijlen en kleuren? Anno 2018 kunt u volop inspiratie opdoen via internet. Google maar keukenideeën en u wordt overspoeld met prachtige plaatjes. De kans bestaat dat u op een gegeven moment door alle details het overzicht verliest. Dan wordt het tijd om eens langs te gaan bij Jacob de Boer, want hij neemt alle tijd om uw ideeën te vertalen naar unieke en persoonlijke ontwerpen. 

“Kom nou gewoon eens langs en dan zien we het wel!”

“Budget is geen issue. Iedereen heeft recht op een droomkeuken. Of het nou om een keuken van € 5.000 of € 60.000 gaat. Bij ons is ieder budget welkom. De aanschaf van een nieuwe keuken blijft een kwestie van pure beleving. Wat hebt u in gedachten en hoe kunnen wij dat vertalen in een realistisch plaatje dat exact voldoet aan uw verwachtingen? Een idee moet de kans krijgen om te groeien. Die tijd krijgt u bij ons. Na de oriëntatiefase werkt onze binnenhuisadviseuse Annemiek stap-voor-stap uw specifieke wensen en ideeën uit in een realistische 3D-kleurenimpressie. We blijven net zo lang slijpen en vijlen, totdat we bij u een glimlach van oor tot oor zien. Vervolgens moet niets. Nog sterker, u mag niet eens direct beslissen. Kijk ook maar eens ergens anders en denk er vooral rustig over na. Een goed gevoel is essentieel. U koopt namelijk geen broodje kroket!” 

de boer maatwerk in keukens

EENHEID IN STIJL
“Ook uw interieur moet de kans krijgen om te groeien. Daar gaat vaak jaren over heen. Vastpinnen op een bepaalde stijl is allang geen trend meer. Wij beginnen met de keuken en dan kunnen we verder gaan. Passen de kleuren van de deurposten en plinten nog wel bij de houtkleur van uw nieuwe keuken? Kunnen we dat rauwe randje van het betonnen werkblad terug laten komen in een wandkast op maat? Van het één kan het ander komen. Met De Boer Maatwerk in interieur kunt u de puntjes op de i zetten!” 

ONZE KRACHT?
“We hebben alles in huis voor de realisatie van uw droomkeuken. Van sloopwerk t/m de aanleg van nieuwe leidingen. Bij voorkeur werken we samen met betrouwbare, plaatselijke ondernemers. Zo halen we natuursteen voor werkbladen bij onze buurman Ben Overkamp. Maar niets moet en afspraak is afspraak. Plaatst u de keuken zelf? Prima! Koopt u ergens anders de apparatuur? Uitstekend! We denken graag met u mee. Bovendien zijn we concurrerend en onderscheidend. Zo zijn we exclusief dealer van de serie Studioline van Siemens. Wanneer komt u een kijkje nemen in onze keuken?” besluit Jacob.

Gouderaksedijk 24
2808 NG Gouda
0182 - 51 22 78
info@maatwerkinkeukens.nl
www.maatwerkinkeukens.nl