bpg-zoetermeer

Links is de ingang van BPG, enkele meters naar rechts vind je de entree van de Bouwhof. Aan de linkerzijde stappen voornamelijk zzp’ers en aan-nemers naar binnen, aan de rechterkant is de ingang voor particulieren. Wat het verschil is? BPG is de 1800m² groothandel van de 18.000m² bouw- en woonwinkel Bouwhof.

Klanten worden kennissen bij familiebedrijf én groothandel BPG

BPG is als onderdeel van de Bouwhof een familiebedrijf. Dat merk je in alles. De persoonlijke benadering, uitstekende service en deskundig advies. Slechts enkele voorbeelden van de vele voordelen, naast een sterk eigen merk, ruim assortiment, hoge kwaliteit en scherpe prijzen. Bij BPG vind je alles voor de afbouw. Bouwmaterialen, gereedschappen, ijzerwaren, elektra, deuren, koper, pvc, maar ook voor kant-en-klare mortel uit de silo en het mengen van verfkleuren kan je bij BPG terecht. “Als het huis al staat, kun je hier de rest halen om klusjes in huis af te maken”, vertelt bedrijfsleider Lakbir Ben Mhamed van BPG. “Als we iets niet hebben in de groothandel, dan hebben we het wel bij de Bouwhof. En als het echt niet in huis is, kunnen we het altijd bestellen.” Bovendien kunnen klanten online via het klantenportaal een bestelling plaatsen. Daarnaast is de huur van materialen mogelijk.

bpg-zoetermeer

VASTE BOUWPARTNER
BPG wil een vaste bouwpartner worden voor professionals in de omgeving. “Onze centrale ligging vanaf de snelweg is ideaal”, vertelt Lakbir. “We hebben veel ondernemers uit Zoetermeer, Benthuizen en Den Haag als klanten. Wij hebben van dichtbij de groei van Oosterheem meegemaakt en merken dat de eerste bewoners nu alweer gaan verhuizen of opknappen. Veel klanten komen hier al jaren, omdat ze ook houden van de gemoedelijke sfeer. Zij zijn eigenlijk geen klanten meer maar kennissen geworden. Wij luisteren echt naar hun behoeften en spelen daarop in”, zegt Lakbir, die elke week op pad gaat om klanten te bezoeken. “Dat werpt zijn vruchten af. Ik kom langs om te informeren, maar op locatie zien wij nog beter hoe we kunnen helpen. Wij doen ook onderzoek via enquêtes en stemmen ons assortiment daarop af.”

GROEIEN
Het is niet vreemd dat de persoonlijke en servicegerichte aanpak van BPG aanslaat. De beste materialen koopt de groothandel zelf in, zodat zzp’ers en aannemers altijd de beste prijs krijgen. Dat geldt zowel voor onze A-merken als de goedkopere alternatieven voor een kleiner budget. “We krijgen elke week nieuwe aanmeldingen, dus we blijven groeien. In Zoetermeer wordt gelukkig ook veel gebouwd. En veel zzp’ers worden allround en nemen ook andere soorten klusjes in huis aan. Daarvoor komen ze dan ook bij ons uit.”

DRIVE-IN
In de toekomst droomt BPG van een grotere vestiging, met een heuse drive-in. Dan kan de zzp’er of aannemer met een aanhangwagen naar binnenrijden en zijn benodigdheden direct inladen. Lakbir: “We willen graag drie keer zo groot worden. Dat is natuurlijk wel iets voor de lange termijn, maar dromen mag altijd.”

BPG ZOETERMEER 
BPG, onderdeel van Bouwhof, is al tien jaar gevestigd in Zoetermeer. De franchiseformule bestaat uit 40 vestigingen, veelal familiebedrijven, in heel Nederland. De openingstijden van BPG in Zoetermeer zijn van maandag tot en met vrijdag van 7.00-17.00 uur en zaterdag van 8.00-12.00 uur.

Edisonstraat 115
2723 RT Zoetermeer
079 - 331 96 14
groothandel@bouwhof.com