Mijn Zaak Zoetermeer KRANT NR 2 - FEBRUARI 2020

JUST NOTARISSEN

2020. Een nieuw jaar, een nieuw pand. De groeiambitie van het innovatieve notariskantoor kent geen grenzen. Samen met notaris Arie Jan van der Bijl heeft commercieel directeur Camillus Overmeire het notariskantoor vanaf de start in 1999 prominent op de kaart gezet. Met zijn uitspraak: “De A12 loopt door Zoetermeer!” geeft hij aan dat de honger naar meer succes nog lang niet gestild is. De verhuizing van 3000 m2 naar 6000 m2 moderne en deskundige notariële dienstverlening staat symbool voor een nieuw hoofdstuk in het spannende jongensboek dat Just Notarissen heet.

Just Notarissen verhuist medio maart naar de Albert Einsteinlaan 50 in Zoetermeer!

Ruim 360 relaties waren getuigen van Camillus’ openingswoorden: “Allereerst welkom bij de eerste Betonborrel op de nieuwe locatie van Just Notarissen in 2020. 2019 was voor mij, als machtigste man van Zoetermeer, maar zeker ook voor ons kantoor een machtig en prachtig jaar. De aankoop van een nieuw kantoorpand is een feit. De groei van het kantoor was heel belangrijk en resulteerde in nog meer professionalisering. 2020 is dus zakelijk van start gegaan als een mooi jaar. Arie Jan van der Bijl is inmiddels twintig jaar notaris en de samenwerking tussen A.J. en ondergetekende bestaat op 1 maart 2020 exact tien jaar. Als kers op de taart betrekken we op 16 maart aanstaande ons nieuwe gebouw aan de Albert Einsteinlaan 50. Notaris Arie Jan van der Bijl zal samen met notaris Maarten Schils, die inmiddels ook twintig jaar notaris is, ons succesvolle kantoor vertegenwoordigen. Met ingang van 1 januari 2020 gaan we dan ook officieel verder onder de naam Just Notarissen. Natuurlijk blijven we ambitieus. Zo zullen we de komende jaren het notariskantoor uitbreiden met nog meer notarissen en toegevoegde notarissen.”

JUST NOTARISSEN

VAN ZOETERMEER TOT ZIERIKZEE
Waarom gaan jullie eigenlijk verhuizen? “Daar zijn verschillende redenen voor. Zo vereist de huidige locatie op termijn een upgrade. Het is dan verstandiger om in een nieuwer pand te investeren. Verder is de oppervlakte van ons nieuwe pand proceduretechnisch eenvoudiger en praktischer in te delen. We betrekken gewoon een goed pand met een moderne uitstraling en ruimere parkeergelegenheid. Daarnaast blijven we voor onze cliënten uitstekend bereikbaar per bus, trein en/of auto. Ons werkgebied bestrijkt inmiddels een steeds groter gebied van Zoetermeer, Den Haag, Haarlem, Utrecht, Arnhem, Amersfoort, Den Bosch, Breda tot Zierikzee. Iedere notaris doet hetzelfde. Waarom zou je meer betalen? Het is gebleken dat cliënten bereid zijn om wat verder te reizen vanwege het financiële voordeel. We staan niet voor niets in de top-drie van de registergoed notariskantoren van Nederland. Stilstand is achteruitgang. Ook de komende jaren zullen we onze ambitie om het grootste en goedkoopste notariskantoor van Nederland te worden met volle overtuiging continueren.”

JUST NOTARISSEN
Bredewater 22
2715 CA Zoetermeer
079 - 323 97 61
zoetermeer@justnotarissen.nl
www.justnotarissen.nl

Nieuw adres per 16 maart 2020:
Albert Einsteinlaan 50
2719 ER Zoetermeer