Mijn Zaak Zoetermeer MAGAZINE NR 1 - MAART 2019

Just | Notarissen

De geoliede machine, het team van Just | Notarissen, denderde ook het afgelopen jaar onverstoorbaar door. De gevleugelde uitspraken van directeur Camillus Overmeire staan symbool voor de groeiambitie van het innovatieve notariskantoor. Met zijn uitspraak: “De A12 loopt door Zoetermeer!” geeft hij aan dat de honger naar nog meer succes nog lang niet gestild is. Binnen negen jaar tijd groeide Just van zes naar ruim zestig werknemers. Ook op het gebied van transacties was het notariskantoor de grootste van Nederland. Als kers op de taart werd Camillus ook nog eens verkozen tot de machtigste man van Zoetermeer 2018! 

Just | Notarissen heeft hart voor Zoetermeer en ondersteunt vele maatschappelijke initiatieven!

Het ondernemersmagazine Into business introduceerde eind 2009 de top 50 van de machtigste personen in de regio Zoetermeer. Machtig in de zin van maatschappelijk betrokken en invloedrijk. De optelsom van tomeloze energie, kansen pakken en doorzettingsvermogen resulteerde in de verkiezing van Camillus tot de machtigste man van Zoetermeer 2018. Trots draagt hij deze titel op aan zijn bevlogen team. “Alleen bereik je natuurlijk niets. Samen staan we voor een consistente aanpak, een efficiënte werkwijze en optimale gebruikmaking van automatisering. Daarnaast willen we ook wat betekenen voor Zoetermeer. Ons succes delen we dan ook graag door ondersteuning van diverse maatschappelijke en culturele initiatieven zoals het Bevrijdingsfestival, Zoetermeer Jazz, Zoetermeer Blues, Zoetermeer Culinair, de Dekkerloop, de opknapbeurt van het ziekenhuisplein en sponsoring van voetbalvereniging sv DSO.”

Just | Notarissen

MEER DIEPGANG IN AUTOMATISERING
“Binnen onze organisatie innoveren we voortdurend. We moeten met de tijd meegaan. Ontwikkelingen staan nu eenmaal niet stil. Zo willen we meer diepgang creëren in de automatisering. De mogelijkheden die bestaande pakketten bieden, willen we optimaal inzetten. Een standaard testament zou bijvoorbeeld volledig afgesloten kunnen worden, eventueel met behulp van beeldschermcommunicatie. Deze efficiënte werkwijze levert onze cliënten louter financieel voordeel op. Iedere notaris doet hetzelfde. Waarom zou je meer betalen? Iedere dag bekijken we onze processen. Wat kunnen we veranderen én verbeteren? Automatisering speelt een belangrijke rol, maar het accent blijft liggen op onze persoonlijke benadering en aanpak.”

SOMMIGE LOTERIJEN WIN JE LIEVER NIET!
“Mensen willen en kunnen tegenwoordig heel veel zelf. Maar op het moment dat je uit elkaar gaat, liggen de zaken ineens anders. Dan komen er facetten bij waar je geen grip op hebt. Ruzie maken en de spaarpot verdelen kun je zelf, maar de verdeling van een huis is andere koek. De notaris biedt dan duidelijkheid. Goede afspraken vóór het huwelijk, voorkomen verrassingen bij een scheiding. Onze scherpe tarieven creëren een drempelverlagend effect. Verder is onze passeerkracht aanzienlijk verhoogd met de aanstelling van notaris Manoj Raghoebarsingh naast de notarissen Arie Jan Van der Bijl en Maarten Schils. Tot slot blijft het belangrijk dat je je zaken goed regelt als je nog gezond van geest bent. Per jaar krijgen 125.000 mensen Alzheimer. Dat is een loterij die je liever niet wint.”

Bredewater 22
2715 CA Zoetermeer
079 - 323 97 61
zoetermeer@justnotarissen.nl
www.justnotarissen.nl