Mijn Zaak Zoetermeer MAGAZINE NR 5 - OKTOBER 2020

burg en burg

We moeten door corona voorlopig nog wel even thuiswerken. Maar niet iedereen heeft zijn thuiswerkplek op orde. Aan de eettafel werken is niet ideaal, vooral als de kinderen om je heen rennen. Het is niet goed voor je houding, maar ook niet voor je concentratie. Deze woonmaand is het perfecte moment om Burg & Burg de Schuifdeurkast-specialist jouw ideale werkplek op maat te laten maken.

Is jouw thuiswerkplek wel op orde? Laat ‘m op maat maken!

De afgelopen maanden vroegen klanten van Burg & Burg de Schuifdeurkast-
specialist steeds vaker om een op maat gemaakt bureau. Er ging een lichtje brandden bij eigenaren Michel en Jan van der Burg. Waarom gaan we ons niet meer richten op thuiswerkplekken? “We hebben opeens veel klanten die bijvoorbeeld een bureau en een kastje voor ordermappen op maat willen. Daar willen we op inspelen, want de vraag naar thuiswerkplekken is groot. Wij kunnen bureaus, kastjes en lades in allerlei vormen en kleuren maken”, vertelt Michel in de showroom van Burg & Burg. Vanwege de coronamaatregelen is de showroom alleen op afspraak te bezoeken.

burg en burg

WEES CREATIEF
Vaak komt een klant met een voorbeeld van Pinterest met een idee voor een werkplek. Vervolgens wordt samen met de klant het ontwerp getekend en binnen acht tot tien weken is de thuiswerkplek gemonteerd. “Sommige kleine klusjes kunnen wel eerder gedaan worden, maar we hebben het erg druk”, geeft Michel aan. “Bij sommige bedrijven blijft het thuiswerken waarschijnlijk ook als corona voorbij is, omdat het qua reistijd en -kosten veel scheelt. Dan is het fijn als jouw werkplek op orde is.”

ZO WEER BUITEN
“Onlangs hebben we voor iemand een soort verborgen werkplek in de woonkamer gemaakt. Bij het openen van de kastdeuren kun je een paneel uitschuiven, zodat je meteen aan de slag kan. Iemand anders wilde een bureau met een ronde vorm, in plaats van een rechthoekig blad, om meer ruimte in de kamer te hebben. Het kan allemaal bij ons. Het hoeft ook helemaal niet duur te zijn als je gewoon een bureau, met een ladekastje en kastje ernaast wil. En qua montagekosten valt het ook mee, want binnen een uur staan we weer buiten”, aldus Michel.

ALLES OP MAAT
Bij Burg & Burg kan werkelijk alles op maat gemaakt worden. Niet alleen de thuiswerkplek. “Van schuifdeurkasten, nachtkastjes en inloopkasten tot toegangsdeuren en kleinmeubelen. Volledig in de door jouw gewenste vorm, materiaal, stijl, kleur en afwerking. Wij gaan wel heel ver met wat wij doen voor een klant en kunnen vrijwel alles maken in onze eigen werkplaats.”

SMAKEN VERSCHILLEN
“Het is vooral leuk om bij de mensen thuis te komen en alle verschillende stijlen te zien. Bij sommigen is alles strak en steriel en anderen hebben alle meubels van Rivièra Maison. Wij bieden daarom ook alle stijlen aan, zoals industrieel, klassiek en landelijk. Over smaak valt niet te twisten!”

Heliumstraat 206
2718 RS Zoetermeer
079 - 3617 435
info@burgenburg.nl
www.burgenburg.nl