newfysic

Het is inmiddels maart. Je hebt nog enkele maanden, maar het is wel belangrijk om nú te beginnen met afvallen als jij niet tevreden bent over jouw (zomer)lichaam. Maar je hoeft er niet alleen voor te staan. Ursula de Borst van NewFysic Zoetermeer kan je hierbij helpen met de unieke, gezonde en verantwoorde afslankmethode (suiker- en vetarm) van NewFysic.

Is jouw lichaam al klaar voor de zomer? En de rest van het jaar…

Kies je voor NewFysic, dan kies je voor een verandering van levensstijl. “Met een voedingsplan op maat zorgen we ervoor dat de klant gezond eet”, vertelt Ursula, vestigingsmanager van de kliniek voor gewichtsbeheersing aan de Dorpsstraat 46 in Zoetermeer. “Het aantal calorieën is volledig afgestemd op het lichaam en de levensstijl van de klant. De klanten staan altijd onder begeleiding en komen wekelijks terug voor de persoonlijke coaching en het weegmoment. Het is meer dan even afvallen voor de zomer. We focussen ons op een blijvend resultaat. Denk aan ongeveer een kilo per week, totdat het streefgewicht is bereikt.”

newfysic

SUPPLEMENTEN
Ter ondersteuning van het afslankproces worden voedingssupplementen op natuurlijke basis gebruikt, zoals eiwitten, vezels, vitaminen, visolie. Belangrijk voor de vetstofwisseling, vetverbranding en behoud van de spiermassa. Ook zijn er producten om te detoxen (Purify), voor de moeilijke momenten: AppetiteControl en koolhydraat-vetblokkers. Klanten worden van alle benodigde informatie voorzien over de juiste beweging en voeding, met onder meer een boodschappenlijst en recepten. “Je mag zes momenten per dag eten en maakt gebruik van een boodschappenlijst met producten die verkrijgbaar zijn bij elke supermarkt. Het hele gezin kan gezond mee-eten”, aldus Ursula. Geen zin of tijd om zelf een maaltijd op tafel te zetten? Via de website www.newfysic.nl kun je kiezen uit vers bereide en gezonde NewFysic-maaltijden, die worden thuisbezorgd. Een fraai opgemaakt bord, dat ook nog eens heerlijk smaakt!

SCHAKELEN
Maar wat als je eenmaal op je streefgewicht bent? “Dan gaan we schakelen, de supplementen afbouwen en extra voedingsmiddelen opbouwen naar het ideale voedingspatroon. Dan mag je bijvoorbeeld weer brood en aardappelen eten. Om op gewicht te blijven, kun je een controlekaart aanschaffen. Voor 10 euro per weging kom je één keer per maand terug voor advies en recepten.” En als je een minimaal een half jaar dat gewicht vasthoudt… gefeliciteerd! Dat is jouw nieuwe gewicht. Ursula: “Daar doe ik het voor. Voor al die blije gezichten.”

Dorpsstraat 46
2712 AL Zoetermeer
088 - 323 00 35
zoetermeer@newfysic.nl
www.newfysic.nl