Jossy van der Zwan

“Wist je dat de 80/20 regel óók voor je huid geldt?”, valt allround huidspecialiste Felisitié van der Plas met de deur in huis. “Voor 20 procent is huid-veroudering genetisch bepaald. Dat betekent dat je die andere 80 procent dus heel goed van buitenaf kunt beïnvloeden. Precies wat wij bij Jossy van der Zwan instituut voor huid- en lichaamsverzorging doen!”

Jossy van der Zwan zorgt voor je huid!

Iedereen wil een frisse uitstraling. En dat komt vanzelf als je je huid goed laat verzorgen. Bij huidinstituut Jossy van der Zwan, waar Felisitié het team van schoonheidsspecialisten aanstuurt, weten ze er alles van. “Daarom zijn we ook zo enthousiast over Sothys. Het is een prachtmerk, waarmee we al jaren werken. Nu ze met een nieuwe lijn zijn gekomen, zien we zulke frisse gezichten onder de maskers vandaan komen, dat we enthousiaster en enthousiaster worden!”

Jossy van der Zwan instituut voor huid- en lichaamsverzorging Huidinstituut Jossy van der Zwan is met recht een begrip in Zoetermeer. Iedereen kan hier terecht voor een ontspannende behandeling. Zoals gezegd voor verjonging van de huid, maar ook voor een shiatsu-massage, Cryolipolyse, een French manicure en kleuradvies voor make-up, kleding en haar. Ook als het gaat om camouflage van pigmentvlekken, acne-behandelingen en definitieve ontharing, biedt de salon professioneel advies. “We vinden het heel belangrijk niet alleen bij te blijven in ons vakgebied, maar ook vooruit te lopen op nieuwe ontwikkelingen”, vertelt Felisitié enthousiast. Daarom hebben alle schoonheidsspecialistes hier ook een eigen specialisatie, uiteenlopend van acne tot permanente make-up.

Jossy van der Zwan

PASSIE VOOR WENKBRAUWEN
Zo ook Felisitié. De allround huidspecialiste is niet alleen medisch schoonheidsspecialiste, maar voltooide bovendien de opleiding Dermatologie voor schoonheidsspecialistes én doorliep de Academie voor Permanente Make-up. “Daar ligt mijn passie. Al tijdens mijn allereerste opleiding tot schoonheidsspecialiste vond ik het heerlijk om wenkbrauwen te epileren en perfect in vorm te krijgen. Het is zo’n precisiewerkje, heerlijk! En met permanente make-up kun je iemands mimiek helemaal vervolmaken.”

PERFECT AGE
Sinds april 2017 haalt het huidinstituut er voor nóg een specialisatie een externe deskundige bij. “Een keer per maand komt cosmetisch arts Robert Schoemacher bij ons de injectables doen. Dan moet je denken aan Botox en fillers met hyaluronzuur, een huideigen rimpelopvuller. We merkten dat steeds meer klantenons erom vroegen. Dat we dit soort anti-aging behandelingen nu in onze eigen salon kunnen laten doen door de meest toonaangevende arts op het gebied van cosmetische behandelingen, daar zijn we best een beetje trots op.”

Blauwroodlaan 38
2718 SJ Zoetermeer 
(wijk 18 Rokkeveen)
079 - 362 00 55
mailing@jossyvanderzwan.nl
www.jossyvanderzwan.nl