Mijn Zaak Zoetermeer KRANT NR 2 - FEBRUARI 2019

reimarkt

“Is jouw cv-ketel aan vervanging toe? Twijfel je over zonnepanelen of wil je toch liever eerst isoleren? Bij het verduurzamen van je huis heb je waarschijnlijk veel vragen en moet je lastige keuzes maken,” vertelt Alexandra Blaauw die teamleider en adviseur is van Reimarkt Zoetermeer, de Winkel voor Duurzaam Wonen. “Het is logisch dat veel mensen op een gegeven moment door de bomen het bos niet meer zien. Twijfels slaan toe. Is het wel verstandig om nu te verduurzamen? Misschien verandert er nog wat? Hoe vraag ik eigenlijk subsidie aan? Reimarkt is het officiële energieloket van Zoetermeer en De Winkel voor Duurzaam Wonen. Wij geven een gratis onafhankelijk productadvies inclusief financiering en subsidies.”

Is je huis verduurzamen ingewikkeld? Niet bij ons!

“Er zijn bij het isoleren van je huis vele opties. Kies je voor muur- vloer- en/of dakisolatie? Bij muurisolatie is het vullen van de spouwmuur de meest eenvoudige maatregel. Veel warmte verdwijnt via het dak. Dakisolatie is dan dé meest effectieve oplossing. Door vloer- of bodemisolatie voorkom je dat kou en vocht vanuit de kruipruimte in de woning komen. Als je enkel door dubbel glas vervangt, voel je direct het verschil. Met zonnepanelen kies je voor duurzame energie en een aanzienlijke besparing op je energienota. Tot slot stappen steeds meer mensen over op nieuwe verwarmingssystemen zoals de hybride warmtepomp die het gasverbruik met ongeveer 40 % reduceert.”  

reimarkt

WIJ BEGELEIDEN HET COMPLETE PROCES!
“Naast advies kunnen klanten ook over gaan tot uitvoering door Reimarkt. Op basis van de wensen, het jaarlijkse energieverbruik en type woning wordt er een offerte gemaakt met een overzicht van de kosten en baten. Na goed-keuring begeleiden we het complete proces vanaf de offerte tot en met de uitvoering. Er is dus voortdurend contact met de klant. Wij zijn pas tevreden als de klant tevreden is. Laatst was ik bij een klant die muurisolatie en zonnepanelen heeft laten installeren. Het was een zonnige dag. Ze was enorm blij, want via een app op haar mobiel kon ze de opbrengst monitoren en al precies zien wat de zonnepanelen opleverden.”

HOOGWAARDIGE PRODUCTEN TEGEN SCHERPE TARIEVEN
“We werken samen met betrouwbare, erkende leveranciers en dat resulteert in de levering van hoogwaardige producten en diensten tegen uiterst scherpe tarieven. Verder beloven we 100% garantie op de kwaliteit van de uit-gevoerde klus en de producten. Bovendien werken we met all-in prijzen. De klant weet vooraf dus precies waar hij aan toe is.

Nieuwsgierig? Op onze website krijg je met de Quickscan direct inzicht in energiebesparende maatregelen en de kostenbesparing. In het gratis rapport staan alle adviezen nog eens helder en overzichtelijk opgesteld. Of kom gewoon bij ons langs in de Winkel voor Duurzaam Wonen.”

reimarkt

REIMARKT
“Samen op weg naar een fossielvrij Nederland. Het Reimarkt team bestaat uit enthousiaste en gedreven mensen. De intensieve samen-werking met lokale initiatieven, bewoners, gemeentes, woningcorporaties en leveranciers versnelt de woningverduurzaming in Nederland. Samen willen we woningverduurzaming makkelijk en mogelijk maken!”

Dorpsstraat 163
2712 AH Zoetermeer
088-529 00 97
info@reimarkt.nl
www.reimarkt-zoetermeer.nl

Quickscan
www.reimarkt-zoetermeer.nl/interview-februari-quickscan