allround beauty trends

Wij vieren dit jaar ons 15-jarig bestaan en daar zijn we echt wel trots op! Wij willen al onze klanten en relaties bedanken voor hun vertrouwen en samenwerking. Vijftien jaar in de Dorpsstraat Zoetermeer is niet niks!

Je huid en nagels weer in top conditie?

Hedda van Hek (huidverzorging) en Mary Bolleboom (nagelstudio) vormen sinds 1 oktober 2003 samen Allround Beauty Trends. Francisca Heemskerk is in 2003 bij ons begonnen als stagaire en nu inmiddels een volleerd schoonheidsspecialiste met diverse specialisaties. Alinda Molenaar onze tweede gediplomeerde schoonheidsspecialiste is ook als stagaire begonnen en nu inmiddels al 8 jaar werkzaam bij ons. En Farah en Valentina zijn sinds dit jaar ons team komen versterken.

allround beauty trends

allround beauty trends
Bodywizard

Ons bedrijf houdt zich vooral bezig met anti-age behandelingen en gezonde nagelbehandelingen. Dit jaar zijn er nieuwe behandelingen bijgekomen het revolutionaire vetbevriezing. Met Bodywizard ofwel Coolscupting bij je buik bv. de laatste vetrandjes erafhalen. Na het bevriezen voert je lichaam zelf het vet af. Kom langs voor een gratis intake. Het werkt echt. De huid liften zonder snijden is met plasma light Pure Beau zeer geschikt voor de oogleden en andere delen in het gelaat.

FEEST
Wij vieren de hele maand oktober feest. Nieuwe klanten zijn van harte welkom en maken ook kans op een prijs uit onze loterij. Voor de feestdagen in topconditie? Wij zijn er voor u.

ALLROUND BEAUTY TRENDS
Dorpsstraat 42
2712 AL Zoetermeer
079 - 341 85 42
www.allroundbeauty.nl
Facebook: Allround Beauty Trends