Remmelink & Zeeman Advocaten

Toeval en/of roeping? Zo riepen Mr. Carine H. Remmelink en Mr. Nadine M. Zeeman onafhankelijk van elkaar van jongs af aan  dat zij advocaat wilden worden. Een kwestie van passie en rechtvaardig-heidsgevoel? Hun bevlogen beroepskeuze is inmiddels realiteit. De algemene advocatenpraktijk, Remmelink & Zeeman Advocaten die zij sinds 2013 succesvol leiden, geeft juridisch advies en verleent juridische bijstand met de focus op personen- en familierecht.

Iedere zaak is uniek. Daarom is oprechte betrokkenheid dé basis van een begrijpelijk juridisch advies!

Carine: “Eén op de drie huwelijken strandt en het afgelopen jaar zijn er 18.500 echtscheidingen uitgesproken waarbij minderjarige kinderen betrokken waren. Een echtscheiding is een ingrijpende gebeurtenis met emotionele, financiële en fiscale consequenties. Een harmonieuze echtscheiding verdient dus de voorkeur. Zeker als er minderjarige kinderen in het spel zijn. Een echtscheiding is sowieso een ingewikkeld proces met lastige vragen. Bij wie gaan de kinderen wonen? Hoe ziet het ouderschapsplan inclusief de omgangsregeling eruit? Hoe werkt de partner- en kinderalimentatie? Hoe wordt de gemeenschap van goederen verdeeld of hoe verloopt de afwikkeling van de huwelijkse voorwaarden? Hoe wordt een eigen onderneming verdeeld? Praktische vragen die duidelijke antwoorden vereisen.” 

Remmelink & Zeeman Advocaten

KNELPUNTEN SAMEN OPLOSSEN
“Bij een scheiding draait het om de knelpunten. Waar liggen ze en hoe kunnen deze het beste worden opgelost? Samen gemaakte afspraken worden beter nageleefd dan de afspraken waar een rechter over moet beslissen. Dat kunnen heel basale afspraken zijn over de dagelijkse gang van zaken. Hoe gaan we bijvoorbeeld de nieuwe partner van papa of mama noemen? Wie haalt de kinderen op van school? Zeker als het mis dreigt te gaan, moet daar duidelijkheid over zijn. Niemand is immers gebaat bij een vechtscheiding. De kinderen mogen er niet de dupe van worden. Ook de rechtbank is daar tegenwoordig heel alert op,” aldus Nadine.  

EEN KLIK MET ONZE CLIËNTEN IS ESSENTIEEL!
Carine: “Sommige cliënten komen eerst individueel en later met hun partner. Het eerste gesprek is altijd kosteloos en vrijblijvend. We ventileren tijdens het kennismakingsgesprek onze transparante werkwijze. Heb je wel een juridisch probleem waar wij iets mee kunnen? De meeste mensen zijn namelijk in eerste instantie op zoek naar informatie. Ze willen weg bij hun partner, maar willen eerst de gevolgen in kaart brengen.” Nadine vervolgt: ”Wij leggen de echtscheidingsprocedure in begrijpelijke taal uit en vertellen ook dat iedere echtscheiding uniek is. Het gaat immers over persoonlijke zaken die heel gevoelig kunnen liggen. Vanaf het eerste contact zijn we dan ook heel benaderbaar. Aandacht, vertrouwen en betrokkenheid scheppen een band. Direct contact en een goede klik zijn essentieel om tot doordachte adviezen op maat te komen. Onze visie? De cliënt moet uiteindelijk weloverwogen beslissingen kunnen nemen.”

Regenboogsingel 131
2718 GV Zoetermeer
079 - 361 03 09
info@remmelinkenzeeman.nl
www.remmelinkenzeeman.nl