Mijn Zaak Zoetermeer MAGAZINE NR 5 - NOVEMBER 2019

HILRO ACCOUNTING & FINANCIAL SERVICES

Al meer dan achttien jaar is Carolien van Rossum van HilRo Accounting & Financial Services de financiële huisarts voor een zeer divers klantenpalet. Klanten die door de werkzaamheden van Carolien en Mary hun tijd maximaal kunnen besteden aan hun eigen bedrijfsvoering.

HilRo Accounting & Financial Services, al 18 jaar de financiële huisarts van veel bedrijven

En zo hoort het ook vinden de dames Carolien en Mary van HilRo: “Een verloskundige besteed haar uren aan het gezond op de wereld zetten van nieuw leven en wij zorgen ervoor dat haar administratie bijgehouden wordt. Zo doet iedereen waar hij of zij het beste in is”, zo vertelt Carolien die samen met collega de financiële werkzaamheden verricht in de prachtige uitbouw naast haar woning die dienst doet als kantoor. 

KLANTEN PRATEN OVER HILRO
Carolien begon ooit in Den Haag en heeft haar cliëntenkring enorm zien groeien , kleine en middelgrote bedrijven vanuit Amsterdam, Utrecht, Den Haag weten HilRo prima te vinden op één van de mooiste plekjes van Zoetermeer, in Oosterheem, vlakbij het water. “Veel cliënten zijn met mij meegegroeid, of hebben mij leren kennen door middel van ervaringsverhalen verteld door mijn cliënten”, een heel waardevolle manier van waardering krijgen, zo vindt Carolien. 

HILRO ACCOUNTING & FINANCIAL SERVICES

ALLE KENNIS IN HUIS
Mary en Carolien doen veel voor hun cliënten, zij kunnen terecht voor een totaalpakket aan administratie, zoals aangiften omzetbelasting, tussentijdse rapportages, salarisadministratie, jaarrekeningen. Alles op het gebied van inkomstenbelasting, vennootschapsbelasting en schenking- en erfrecht, kortom alles wat bij het ondernemen komt kijken. “Soms komt het weleens voor dat we net iets meer specialistische kennis nodig hebben, bijvoorbeeld als een cliënte van ons sterk groeit of een bedrijfsovername overweegt, dan vragen we via een samenwerkingsverband een second opinion. Zo zorgen we ervoor dat onze adviezen altijd op maat en secuur zijn”, zo legt Carolien uit. 

VAN SCHOENENDOOS TOT CONTROLE ACHTERAF
Het uitgangspunt bij HilRo is altijd dat er samen met elke cliënt gekeken wordt welke vorm van advies en werkzaamheden het beste past bij de bedrijfsvoering van de cliënt: “De ene cliënt vindt het nog steeds fijn om met de spreekwoordelijke schoenendoos met bonnetjes te komen. De andere cliënt help ik op weg met digitaliseren en een boekhoudpakket. Dat geeft veel inzicht in je eigen financiële administratie en maakt je bewust van financiële keuzes, dan controleer ik alleen en maak bijvoorbeeld de periodieke afsluitingen. Elke situatie vraagt wat anders.”

OPGROEIEN EN LOSLATEN
Het mooiste voorbeeld van een cliënt die meegroeide met Carolien is een cliënt die begon als contactpersoon van Carolien in loondienst bij een cliënt, die later een eigen onderneming startte en nu zo groot gegroeid is dat Carolien hem met een gerust heeft overgedragen aan EY: “Ik ben zo trots op deze ondernemer!”

FOCUS OP UW EIGEN BEDRIJF
Denkt u bij dit verhaal: “Ik wil ook wel eens bespreken of mijn financiële administratie uitgevoerd kan worden met hulp van HilRo Accounting & Financial Services”, dan is het nu de perfecte tijd om eens in gesprek te gaan met Carolien van Rossum. Een nieuw jaar komt eraan! Praat eens met Carolien en wellicht is het tijd om te kiezen om deze zaken over te laten aan de specialisten van HilRo en zelf de focus te leggen op de eigen bedrijfsvoering.

Sneekermeer 60
2729 PG Zoetermeer
Wijk 29 Oosterheem
079 - 331 16 36
info@hilro.nl
www.hilro.nl