atelier La Vivere

Het Naai&Quilt-Café van Atelier La Vivere in Zoetermeer. Nieuw in de Dorpsstraat 179 in Zoetermeer: elke woensdag- en vrijdagmiddag van 13.00 tot 15.30 uur. Ontmoet andere gezellige enthousiastelingen, of neem ze mee en ga lekker aan de slag! Voor beginners en gevorderden.

Het Naai&Quilt-Café van Atelier La Vivere in Zoetermeer

Atelier La Vivere organiseert al vanaf april 2019 het Naai&Quilt-Café in de Dorpsstraat 179 in Zoetermeer. Organisator Debby vertelt enthousiast: “Nu al 3 jaar worden onze haak- en breicafés bezocht door veel trouwe bezoekers en enthousiaste nieuwelingen die na een haak- of breiworkshop instromen om ‘kilometers te maken’. Met het uitbreiden van de collectie van Atelier La Vivere met modestoffen voor kinderen, quiltstoffen en fournituren kon het Naai&Quilt-Café natuurlijk niet uitblijven.”

Debby vervolgt: “Voor ‘Absolute Beginners’ organiseren we maandelijks op zaterdagmiddag een workshop waarbij we de basisbeginselen behandelen. Hoe werkt een patroonblad, hoe neem je je maat, wat is een stofvouw, hoe rijg ik een naaimachine in, etc. Daarna kun je met een goed gevoel aan de slag in een Naai&Quilt-Café met een door jou gekozen project of een themaworkshop gaan volgen.” 

atelier la vivere

De themaworkshops zijn voor alle leeftijden en niveaus. We maken tijdens een themaworkshop bijvoorbeeld een tas, een babyrompertje of babybroekje, quilt, kussen, home-accessoire etc. etc. Krijg je het niet af? Geen probleem, dan kom je naar een Naai&Quilt-Café om het af te maken.

Debby raakt niet uitgepraat: “Maak iets leuks voor jezelf of de kids, leer quilten, repareer de zoom van je rok, maak je broek korter of maak een leuke tas van leer. Kijk meteen even de nieuwste modebladen en vakliteratuur in. Er is professionele hulp aanwezig voor de ‘lastige vragen’, we lachen wat af en als de koekjes op tafel komen, weigeren we eerst beleefd omdat we lijnen maar zwichten we uiteindelijk toch allemaal.”

DUS: 
•    Weet je niets van naaien?
•    Vind je het moeilijk te beginnen?
•    Heb je geen naaimachine, rust of plek thuis?

OF:
•    Ben je er bekend mee en wil je verder?

EN:
•    Zoek je gezelligheid en inspiratie?

DAN:
•    Wij hebben alles in huis: naaimachines, materialen en professionele hulp
•    Voor absolute beginners organiseren we basis-workshops
•    We hebben thema-workshops voor alle niveaus en leeftijden
•    We geven korting op je aankopen tijdens het Naai&Quilt-Café

TARIEF
Net als bij het Haak&Brei-Café hanteren we de strippenkaart. Een strippenkaart voor 5 bezoeken van 2 uur aan het Naai&Quilt-Café kost € 50,-. Dit is inclusief gebruik van machines, basiskleuren overlockgarens en koffie, thee en lekkers. En dan krijg je ook nog eens 10% korting op al je aankopen tijdens het café. Je kunt uiteraard ook je eigen naaimachine meenemen. 

CADEAU-IDEE?
Debby heeft nog een goeie kado tip: “Kijk je man of kinderen aan en geef ze de hint voor een cadeaubon van Atelier La Vivere. Deze zijn in te vullen tegen elk bedrag en in te wisselen voor een workshop, strippenkaarten, stoffen, fournituren, wol etc.”

Dorpsstraat 179
2712 AJ Zoetermeer
079 - 889 60 12
info@atelierlavivere.nl
www.atelierlavivere.nl
Facebook Atelier La Vivere