Mijn Zaak Zoetermeer MAGAZINE NR 5 - OKTOBER 2020 - WOON!

Van 't hof makelaardij

Dagelijks is er nieuws over de hectische woningmarkt. Zo nam sinds Covid-19 het aantal te koop staande huizen van doorstromers toe. Zij willen nu hun slag slaan en huizenzoekers willen vooral groter en groener wonen. Niet gek als je bedenkt dat we maandenlang door corona bijna volledig op ons eigen huis waren aangewezen voor werk én ontspanning. Daarnaast spelen de lage hypotheekrente en de realisatie van minder nieuwbouwprojecten een rol in het aan- en verkoopproces. Hoe begeleidt Van ’t Hof Makelaardij Zoetermeer haar cliënten in deze roerige woningmarkt?

Het hoofd koel houden is essentieel in een oververhitte woningmarkt!

“Zodra er een woning op Funda verschijnt, barsten de aanvragen voor bezichtigingen los,” vertelt directeur Ronald van ’t Hof. “Als verkoopmakelaar begeleiden wij verkopers tijdens het complete verkoopproces waarbij wij streven naar een maximale verkoopprijs. Daarnaast schakelen verkopers ons vaak in als aankoopmakelaar voor hun nieuwe woning. Als aankoopmakelaar begeleiden we dus potentiële kopers bij de zoektocht naar hun droomwoning. Een nieuwe woning koop je namelijk niet iedere dag. Voldoet de woning wel aan jouw eisen nu én in de toekomst? Betaal je wel de juiste koopsom? Zijn er verborgen gebreken? Hoe ziet het bestemmingsplan eruit? Het hoofd koel houden is essentieel. Zeker in een oververhitte woningmarkt waar potentiële kopers bang zijn om de boot te missen. Zij laten zich leiden door de waan van de dag en uitspraken van economen. Niemand kan echter de toekomst voorspellen. Maar als aankoopmakelaar weten we wel wat de reële waarde van de woning is. Overbieden kan, maar er zijn grenzen.”

Van 't hof makelaardij

AL 60 JAAR TRANSPARANTE AANPAK!
“Onze kracht? Innovatie, eerlijke voorlichting én persoonlijke begeleiding! Zo profileert Van ’t Hof Makelaardij Zoetermeer zich al zestig jaar op het gebied van verkoop, aankoop en taxatie,” vervolgt Ronald die met 27 jaar ervaring de nestor van het team is dat verder bestaat uit Roy Davids, Hilde Janssen en Wilma Verboom. “Tijdens de bezichtigingen, waar we zowel bij ver- als aankoop nog steeds uitgebreid de tijd voor nemen, willen we de mensen vooral een gevoel meegeven. Ga eens op de bank zitten en stel jezelf de vraag: “Zou dit mijn woning kunnen zijn?” Mensen zijn vaak ongeduldig, maar de zoektocht naar de ideale woning kost nu eenmaal tijd. Als NVM-makelaar/taxateur hebben we de kennis en de ervaring om het aankoop- en verkoopproces in goede banen te leiden en staan we garant voor verantwoorde beslissingen. Heb je de knoop voor de aankoop van jouw droomwoning doorgehakt? Onze onafhankelijke hypotheekadviseur Marcel Scheffers bespreekt in een gratis oriënterend gesprek de hypotheekvorm die het best bij jouw situatie past!”

WAT IS JOUW WONING WAARD?
“In Zoetermeer zijn ruim 11.000 huizenzoekers actief en er staan slechts 750 woningen te koop. Nu worden er zelfs woningen boven de vraagprijs verkocht. Het is dus een goede tijd om je woning te verkopen! Maar wat is een realistische vraagprijs? Tijdens de gratis waardebepaling krijg je een indicatie van de actuele waarde en kun je vragen stellen over het verkoopproces. Binnen welke termijn wil je je woning bijvoorbeeld verkopen? Is er een klik? Dan bepalen we samen de verkoopstrategie waarna we de woning op o.a. onze eigen site, Funda en Facebook plaatsen. Uiteraard coördineren en begeleiden we het complete verkoopproces: van de bezichtigingen, de onderhandelingsfase, ondertekenen koopakte t/m ondertekening van de akte van levering bij de notaris. We zorgen ervoor dat mensen zonder stress hun huis verkopen van villa t/m het allerkleinste appartement en alles wat daar tussenin zit.”

Duitslandlaan 430
2711 BN Zoetermeer
079 – 342 27 88
06 – 537 63 331
info@vanthof.nl
www.vanthof.nl