Wim van der Ham Keukens

Ballonnen en taart in de keuken. Het is feest bij Wim van der Ham Keukens! De keukenspeciaalzaak is dit jaar namelijk al 20 jaar gevestigd in Zoetermeer. Heel het jaar door zijn er acties aan de Wattstraat 14 in Zoetermeer. Dit betekent extra korting op de al scherpe prijzen. Bij aankoop van een keuken krijgt elke klant zelfs een cadeaupakket.

Het is dit jaar feest bij Wim van der Ham Keukens!

Klanten die een half jaar geleden voor het laatst een bezoek brachten aan de showroom van Wim van der Ham Keukens zullen het nauwelijks herkennen. Het laatste half jaar is de showroom flink veranderd. Met de Smart Collection heeft Wim van der Ham Keukens zelfs een nieuwe én bovendien complete eigen keukenlijn geïntroduceerd. Denk hierbij aan een tip-on systeem om greeploze lades automatisch te openen en deuren met een ultramat oppervlak in verschillende kleuren. Elke deur is zelfs in 1900 verschillende kleuren verkrijgbaar. “We zijn erg blij met deze lijn. Het is een groot succes”, vertelt Willem van Capelleveen. “De Smart Collection lijn is ook goed combineerbaar met de apparatuur met de nieuwste gadget Wifi controll, dus deze apparaten kun je op afstand bedienen. Net als bij de verwarming inmiddels gebruikelijk is.”

Wim van der Ham Keukens

UNIEK IN KEUKENLAND
“Wij willen onze klanten alle mogelijkheden bieden”, vertelt Willem enthousiast. “Met de Smart Collection hebben we een complete collectie waar we flexibeler mee zijn. We kunnen de kasten volledig op maat maken. Bovendien tegen een betaalbare prijs. Dat is vrij uniek in keukenland. We gaan de komende jaren flink uitbreiden met deze collectie. We beschikken ook over de nieuwste snufjes op het gebied van apparatuur. Van het hoge tot het lage assortiment. Wat dacht je van een inductiekookplaat met geïntegreerde afzuiging? Dus geen last meer van een grote afzuigkap in de keuken.”

OUDE BEKENDEN
Willem ziet geregeld oude bekenden terug in de showroom. Klanten die ongeveer 20 jaar geleden een keuken kochten en nu terugkomen voor een nieuwe keuken of vernieuwing. Een stoomoven, kokend water kraan of ingebouwd koffieautomaat was er vele jaren geleden immers nog niet. “Die klanten komen nu terug voor een vernieuwing van de keuken. Een bevestiging dat we het goed doen. Wij bieden meerwaarde door eerlijk te zijn over een aanschaf. Onze trouwe medewerkers hebben ook passie voor het vak. Samen met de klant creëren we een droomkeuken. Wat past het best bij de klant? Zij ervaren eerlijkheid als verhelderend en uniek in keukenland. Maar voor ons is het heel normaal.”

Wattstraat 14 
2723 RC Zoetermeer 
(industrieterrein Zoeterhage)
079 - 33 00 900
info@wimvanderhamkeukens.nl
www.wimvanderhamkeukens.nl