BUSINESS CONNECT BEDRIJFSMAKELAARDIJ

Ben jij als mkb’er nog op zoek naar een bedrijfsunit? Stop dan met zoeken! Onlangs is ontwikkelaar CK Business Development begonnen met de bouw van het bedrijfsverzamelgebouw Newtonhof, aan de Edisonstraat in Zoetermeer. Wees er snel bij, want er zijn nog slechts enkele units beschikbaar!

Heb jij al lang genoeg huur betaald? Koop nu je eigen bedrijfspand: Newtonhof

Een aannemer, hovenier, groothandelaar, evenementenbureau, cateraar en nog veel meer gingen jou al voor. Op bedrijventerrein Zoeterhage komen eind dit jaar 31 hoogwaardige bedrijfsunits met een oppervlakte tussen 110 en 216 vierkante meter. Ook worden er 6 garageboxen gerealiseerd. De prijzen beginnen al vanaf € 125.000,- (exclusief BTW). Ideaal voor bijvoorbeeld zzp’ers en mkb’ers die al geruime tijd een ruimte huren en wachten tot zij eindelijk een eigen bedrijfsunit kunnen kopen. Een slimme investering voor later!

VRIJHEID
De units zijn geschikt voor diverse doeleinden en zullen bestaan uit een bedrijfs-/showroomruimte op de begane grond en een kantoor-/ showroomruimte op de eerste verdieping. “De units worden casco opgeleverd, dus er is nog vrijheid om zelf voorzieningen erin te bouwen. Als je snel reageert zijn er nog aanvullingen mogelijk. Denk daarbij aan standaard opties zoals zonnepanelen, een betegeld toilet en pantryunit, maar individuele wensen horen we ook graag. De units zijn standaard voorzien van een elektrische overheaddeur, monoliet afgewerkte betonvloer en houten trap naar de eerste etage”, zegt Erik Kettenis van Business Connect. “Voor ondernemers ben ik  24/7 bereikbaar voor vragen over Newtonhof. Ze kunnen mij appen of een mail sturen naar erik@pand.nu. Ik neem dan zo snel mogelijk contact op, ook buiten kantooruren.”

BUSINESS CONNECT BEDRIJFSMAKELAARDIJ

UITSTEKENDE ZICHTLOCATIE
Newtonhof komt op een uitstekende zichtlocatie aan de Edisonstraat. Dat ook nog eens goed bereikbaar is, want bedrijventerrein Zoeterhage is gelegen in de buurt van de A12 en het stadscentrum. Het bedrijventerrein wordt bovendien omringd door de wijken Oosterheem, Seghwaert en Palenstein. “Daardoor is veel drukte aan de Edisonstraat. Dat maakt de bedrijfsunits ook geschikt voor consumentgerichte werkzaamheden. Daarnaast zijn er veel ondernemers die in de buurt van hun huis op zoek zijn naar hun eigen pand. In de avonduren nog even snel iets regelen voor werk? Dat is geen probleem door de centrale ligging van Newtonhof.”

OPENINGSFEESTJE
De kans is groot dat collega-ondernemers bij Newtonhof met elkaar gaan samenwerken, verwacht Erik. “Zij starten allemaal rond hetzelfde moment. Het is een diverse groep die zich er gaat vestigen. De ondernemers kunnen elkaar echt gaan versterken.” Nog even geduld hebben, maar de oplevering van het project wordt al verwacht aan het eind van dit jaar. Erik: “Het nieuwe jaar kan dus met een openingsfeestje beginnen.”

BUSINESS CONNECT BEDRIJFSMAKELAARDIJ
Dorpsstraat 171
2712 AH Zoetermeer
erik@pand.nu
06 - 557 951 69
079 - 316 10 20
www.business-connect.nl

BASIS BEDRIJFSHUISVESTING GOUDA B.V.
Contact: David Bentley
Lage Gouwe 2
2801 LG Gouda
0182 - 525 700
d.bentley@basis.nl
www.basis.nl