Mijn Zaak Zoetermeer KRANT NR 2 - FEBRUARI 2019

Atelier La Vivere

Lekker met een borduur-, brei- of haakwerkje op de bank? Of is het tijd om de naaimachine weer eens uit de kast te halen? Of je nu van bolletjes wol, strengetjes zijde of stofjes houdt, Atelier La Vivere helpt je graag op weg.

Haken, breien, quilten, punchen of borduren?

Staat je hobby erbij? Veel Zoetermeerders weten nog niet dat er zo’n grote handwerkzaak in de Dorpsstraat zit. “Onze winkeloppervlakte is meer dan 250 m2 en gevuld met creatieve- en handwerkartikelen,” vertelt Wim enthousiast. “Wij verkopen wol van ultradun tot mega dik van merken zoals Scheepjes, Katia, LanaGrossa en Borgo de Pazzi. Stoffen van Tilda, Katia, Gütermann en ModaStoffen, Wolvilt en pakketten van de Witte Engel en kartonnage van Rinske Stevens. In drie jaar tijd is onze collectie enorm uitgebreid en deze blijft zich uitbreiden.”

Atelier La Vivere

WORKSHOPS 
“Of je nu een beginner bent of een andere techniek wilt leren, alle begin is moeilijk maar ook leuk!”, vult Debby enthousiast aan. “Atelier La Vivere begon 3 jaar geleden met workshops voor beginnende haaksterren en al snel is het uitgegroeid tot dé hobby- en handwerk-specialist van Zuid-Holland. Wij geven naast de workshops Haken voor beginners nu ook Tunisch Haken, Armbreien, Punchen, FreeForm Haken, Fair Isle breien, Quilten, Borduren en Vilten. Vind je het leuk om met een aantal vriendinnen of collega’s een workshop te organiseren?  Ook dat kan. Wij denken met je mee! Op onze website www.atelierlavivere.nl staan alle workshops voor de komende periode. Je kan  je ook daar inschrijven.”

TIPS EN TRUCS OF KOFFIE EN EEN BABBEL
“Is je patroon niet duidelijk en kom je er niet uit? Iedereen heeft daar wel eens last van, legt Wim uit. “Of heb je juist inspiratie nodig en wil je graag met anderen gezellig haken of breien? Dan kan je ons Haak- en Breicafé elke woensdagavond vanaf 19.00 uur of vrijdagmorgen vanaf 11.00 uur bezoeken.”

ATELIER LA VIVERE
Dorpsstraat 179
2712 AJ Zoetermeer
079 - 889 60 12
info@atelierlavivere.nl
www.atelierlavivere.nl
Facebook: Atelier La Vivere