Mijn Zaak Zoetermeer KRANT NR 7 - DECEMBER 2018

HAFEZ HAIRSTYLING

Het is alweer bijna tien jaar geleden dat Hafez zijn eigen kapsalon opende. Op 2 januari 2019 viert Hafez Hairstyling het tienjarig bestaan. Hij bedankt zijn trouwe klanten voor de steun in de afgelopen jaren en hoopt nog vele jaren te kunnen knippen.

Hafez Hairstyling bestaat tien jaar: Bedankt, trouwe klanten!

‘Beste kapper van Zoetermeer’, ‘professionaliteit, gezelligheid en goede sfeer’, ‘Hafez is een vakman en altijd in voor een grapje’, ‘een begrip in Zoetermeer’. Het regent complimenten op de Facebookpagina van Hafez Hairstyling. Eigenaar Hafez is blij met de vele complimenten. “We willen alle klanten bedanken die ons de afgelopen tien jaar door dik en dun hebben gesteund. Ons team haarstylisten staat al jaren klaar voor onze trouwe klanten. We kijken ernaar uit om in het nieuwe jaar veel nieuwe klanten te begroeten.” Onlangs werd Gretha Brinkhuis verwelkomd als nieuw teamlid van Hafez Hairstyling. Bij veel Rokkeveners klinkt die naam bekend in de oren. Gretha werkte eerder 26 jaar bij een kapsalon in Rokkeveen, maar koos voor de gezellige sfeer bij Hafez.

TROTS
Hafez kijkt met trots terug op de tien voorbije jaren. “Onze klanten lieten ons nooit in de steek. We hebben van alles met elkaar meegemaakt. Ook in tijden van crisis bleven ze ons steunen. Hopelijk blijven ze ook de komende tien jaar bij ons!”

HAFEZ HAIRSTYLING 
Hafez Hairstyling is de enige kapsalon van Zoetermeer met de exclusieve haarproducten van J Beverly Hills. Voor accessoires, reinigings-, verzorgings-, styling- en finishingproducten van hét Hollywoodmerk kan je hier terecht. Hafez Hairstyling biedt ook gratis wifi en koffie. De openingstijden zijn op maandag van 12.00-17.30 uur, dinsdag t/m woensdag van 8.30-17.30 uur, vrijdag van 8.30-21.00 uur en zaterdag van 8.00-16.00 uur.

Aburahout 1A
2719 MX Zoetermeer (wijk 19 Rokkeveen)
079 - 362 59 00
info@hafezhairstyling.nl
www.hafezhairstyling.nl