Mijn Zaak Lansingerland KRANT NR 10 - JUNI 2018

The Slim Company

Je wilt een gezonde leefstijl, maar het mag niet te veel gedoe zijn en je wilt ook gewoon lekker normaal mee kunnen doen met de rest. De basis om lekker in balans te blijven, is een koolhydraatarm en eiwitrijk voedingspatroon vol voedingsstoffen. Klinkt mooi, maar waar haal je de tijd en energie vandaan om dit voor jezelf en voor je gezin te realiseren?

Gezond genieten met het hele gezin

Iris van Kralingen, gewichtsconsulent en van huis uit verpleegkundige, heeft het antwoord. “Als je weet dat maaltijden in onze huidige samenleving voor een groot deel uit suikers, oftewel koolhydraten, bestaan en als je eenmaal weet hoe je lichaam reageert op die koolhydraten, dan willen veel mensen vanzelf al switchen van eetgewoonte. Want wie wil zich nu niet energieker voelen? Bij The Slim Company hebben we daarom sinds kort producten die minder koolhydraten bevatten dan de normale producten die je in de supermarkt koopt. Denk aan spaghetti (ja, dat mag je dus nog gewoon eten), hazelnootwafeltjes, crackers, sojarijst en zelfs een broodbakmix.”

The Slim Company

JA MAAR, HOE WERKT HET DAN?
Jij wordt misschien wel blij van koek, snoep, frisdrank, brood en pasta, maar je lichaam niet. Dat krijgt door deze ‘snelle koolhydraten’ een piek in de bloedsuikerspiegel. Herken je het? Heel even kun je de hele wereld aan, maar al snel voel je je moe en futloos. Je lichaam maakt namelijk als reactie op de snelle stijging een grote hoeveelheid insuline aan. Omdat dit de opslag van vet bevordert, zeggen ze ook wel eens dat koolhydraten dik maken. Door kool-hydraatarm en eiwitrijk te eten, blijft je bloedsuikerspiegel in balans waardoor je langer verzadigd bent en minder snel geneigd bent om te gaan snacken. En zo blijf je dus beter in balans.

LEKKER IN BALANS
Tot zover de theorie. Hoe pakt een gemiddeld gezin dat gewoon lekker van eten en drinken wil genieten, maar tegelijkertijd graag gezond bezig wil zijn, dit dan aan? “Door bij ons langs te komen”, roepen diëtiste Edith en eigenaresse Iris in koor. “Wij kunnen je alles vertellen over een koolhydraatarme lifestyle. De producten van PowerSlim Balance maken het je vanzelf gemakkelijk om dat vol te houden. Je kunt heerlijk ontbijten, smakelijk lunchen, lang tafelen met z’n allen, lekker snacken en genieten. Wil je overtuigd worden? Koop dan een proefpakket, met daarin bijna alle producten om uit te proberen.”

GENIETEN OP NUMMER ÉÉN
“Lekker en gezond koken is echt niet ingewikkeld”, vertelt Iris. “Als je net start met kool-hydraatarmer eten, dan helpen we je op weg met onze eigen tips en met gratis recepten. Die zitten boordevol eiwitten om je een verzadigd gevoel te geven en bevatten weinig koolhydraten zodat je je energiek blijft voelen. Je eet het met vlees of vis, groenten, fruit, volle zuivel, noten en andere pure producten. Want die horen natuurlijk bij deze gezonde leefstijl.”

Dorpsstraat 122
2712 AN Zoetermeer
(wijk 12 Dorp)
T    079 - 500 12 65     
M    06 - 300 116 83
E    info@slimcompany.nl    
W  www.slimcompany.nl