Clooney

Restaurant Clooney gaat in 2018 alweer het vijfde jaar in. De tijd vliegt! De komst van Clooney, vernoemd naar de Amerikaanse acteur George Clooney, betekende de start van het nieuwe Stadhuisplein in Zoetermeer. De fraaie serre en het terras zorgden voor een nieuw gezicht van het nu levendige plein in het Stadshart. In tegenstelling tot zijn vele voorlopers is en blijft Clooney een succes.

Elk moment van de dag genieten bij Clooney

Clooney en Primark worden gezien als een kop-staart-verbinding dat het stadcentrum weer tot leven heeft gebracht. Dit gebeurde in goede samenwerking met de gemeente. Cathrin van Staveren/Don Bogaart: “We kunnen terugkijken op vier hele mooie jaren. We zijn klaar voor dit vijfde jaar.” Uitgegroeid tot een begrip in Zoetermeer. Dat kun je gerust zeggen over Clooney. Hier kun je altijd terecht. Voor ontbijt, lunch, borrel, diner, maar ook voor loungen en zelfs uitgaan in het weekend. Het vernieuwde en enthousiaste team doet er alles aan om het restaurant te blijven verbeteren. Klanten zijn elke dag vanaf 08.30 uur welkom voor een kop koffie, espresso, cappuccino of voor een heerlijk ontbijt. De krant en verschillende tijdschriften zijn ook aanwezig. In de middag is er een uitgebreide lunchkaart en ook het diner wordt tegen een betaalbare prijs bereid. Clooney is de ideale plek om even bij te komen op een drukke dag.

Clooney

SUNDAY BREAKFAST
Probeer eens Sunday Breakfast. Van 9 tot 12 uur op zondagochtend voor slechts 5 euro! Een gebakken eitje, verse broodjes, divers beleg en een kopje koffie of thee.

Stadhuisplein 19
2711 EC Zoetermeer
079 - 888 24 88
info@clooney-zoetermeer.nl
www.clooney-zoetermeer.nl
facebook clooneyzoetermeer