DE UITKOMST

Elk huis verdient een naambord, vindt Pascal Govaars van Schoenmakerij de Uitkomst. Een uniek naambord geeft een huis net iets extra’s. Dankzij De Uitkomst kun je geheel op eigen wijze duidelijk maken wie op dat adres woont.

Elk huis verdient een naambord

UV-print, RVS, smeedijzer, lei-steen, hout, glaslook en kunststof. Zo zijn er nog veel meer voorbeelden van het materiaal van het naambord. Voor iedereen zit er wel iets tussen dat precies bij jouw huis past. Op de website www.schoenmakerijdeuitkomstzoetermeer.nl kun je zelf het naamplaatje uitzoeken en vormgeven, zoals de tekst, kleur en achtergrond. Na de bestelling is het naambordje binnen enkele dagen af te halen bij De Uitkomst in winkelcentrum Rokkeveen.

“Je kunt het vanuit de luie stoel vormgeven. Lukt het toch niet? Kom naar de winkel, dan kijken we er samen even naar”, aldus Pascal, die ook regelmatig gevraagd wordt om army tags te maken. Op zo’n identiteitsplaatje kun je belangrijke gegevens van de drager vermelden. “Handig voor om de nek van kinderen of mensen met diabetes.”

DE UITKOMST

SLIJPEN
Na de enorme drukte met het slijpen van schaatsen kun je ook voor het slijpen van scharen, messen en tuingereedschap bij Pascal terecht. “Een bot mes of tuingereedschap is een ergernis, maar het is ook onveilig. In een mooi gebakken stukje vlees, hoor je met een scherp mes te snijden. Dan hoef je geen kracht te zetten en schiet je niet snel uit. Wel zo fijn tijdens het barbecueën met het gezin of met vrienden in de tuin.”

Samanthagang 66
2719 CK Zoetermeer
079 - 362 81 47
info@schoenmakerijdeuitkomstzoetermeer.nl
www.schoenmakerijdeuitkomstzoetermeer.nl