Mijn Zaak Zoetermeer magazine-nr-2-april-2020

DE makelaars

DE Makelaars bestaat tien jaar! In 2010 startten de broers Erik en Jeroen Jenné samen met Niels Baars een allround NVM makelaarskantoor in Rotterdam én Zoetermeer. “Nog steeds is de hectische huizenmarkt dagelijks nieuws. Het is niet alleen een kwestie van veel vraag en weinig aanbod, maar ook het gevolg van de extreem lage hypotheekrente en de realisatie van minder nieuwbouwprojecten. Vraagprijzen worden soms fors overboden door kopers die de boot niet willen missen. Vooral starters worden de dupe van deze hype. Tegelijkertijd wachten doorstromers met het te koop zetten van hun huis, totdat ze zelf een huis hebben gekocht,” vertelt Erik.

Elk huis heeft een verhaal. Laat het ons vertellen.

“Een frisse kijk en een actieve handen-uit-de-mouwen mentaliteit zijn kenmerkend voor onze persoonlijk aanpak die met de tijd meegaat. De aan- en verkoop van een huis is ook een emotioneel proces. Redenen om te verhuizen zijn zeer divers,” vervolgt Jeroen. Dat heeft onder andere te maken met de levensfase waarin men verkeert. Zijn de kinderen de deur uit of is er sprake van gezinsuitbreiding? Wilt u van een woning met een tuin naar een appartement of juist andersom? Of groeit u uit uw eengezinswoning en bent u toe aan een twee-onder-één-kapper? Achter elk huis schuilt dus een verhaal. De aan- en verkoop van uw meest waardevolle (toekomstige) bezit vereist expertise van de lokale markt en professionele begeleiding. Nieuwsgiering naar de waarde van uw woning? Neem dan contact op voor een kosteloze en vrijblijvende waarde-indicatie.”

JUISTE STRATEGIE IS ESSENTIEEL
“Korte lijnen en een vast aanspreekpunt na de eerste vrijblijvende kennismaking staan borg voor onze persoonlijke begeleiding bij het aan- of verkoopproces. Elk huis heeft een verhaal en verschillende factoren spelen daarbij een rol. Wilt u uw huis bijvoorbeeld snel verkopen en bent u bereid om tussentijds te huren? Of spreekt u liever een specifieke verkoopdatum af? Verkoopstrategie blijft maatwerk en het overbrengen van het juiste gevoel. Iedere situatie is dus anders en dat maakt ons vak boeiend. Uiteindelijk bepalen we samen de strategie die we afstemmen op de potentiële doelgroep. Is het een doorstromer uit Zoetermeer of komt de “koper” uit een andere stad? Bij de aankoop van uw droomhuis signaleren wij eventuele verborgen gebreken. Is de vraagprijs wel reëel en welke ontbindende voorwaarden zijn van toepassing? Als ervaren NVM-registermakelaars engecertificeerde taxateurs staan we garant voor verantwoorde aankoopbeslissingen.”

DE makelaars

 

LAATSTE WONINGEN NIEUWBOUWPROJECTEN
“Als full-service makelaarskantoor zijn we ook betrokken bij diverse nieuwbouwprojecten zoals Juweel aan de Berkelseweg in de wijk Rokkeveen. Er zijn nog vier twee-onder-één kapwoningen en één vrijstaande woning beschikbaar. Alle woningen onderscheiden zich door de rijke architectuur in de karakteristieke jaren ’30-stijl. Opvallend zijn de brede beuk, de imposante kap en de gevels. De afwisseling van gootoverstekken, luifels, erkers en de klassieke raamindeling creëren een luxueus geheel. Voor senioren is het project De Honderd Morgen in Moerkapelle dat bestaat uit tien comfortabele gelijkvloerse seniorenappartementen zeer interessant. Tot slot is er nog één sfeervol landhuis vrij in de wijk Landheren aan de Katwijkerlaan in Pijnacker. Interesse? Wij vertellen graag het verhaal,” besluit Erik.

DE makelaars

DE makelaars
Schoutenhoek 40
2722 EJ Zoetermeer
079 - 323 88 38

Meent 93a
3011 JG Rotterdam
010 - 820 09 42

info@demakelaars.nu
www.demakelaars.nu