Mijn Zaak Zoetermeer MAGAZINE NR 5 - OKTOBER 2020

BKT ADVIES

“BKT is een ingenieursbureau opgericht in 2008. Wij leveren in de basis bouwkundig advies alsmede bouw- en projectmana-gement. Dit doen wij voor semi overheid, vastgoedbeheerders / -beleggers, Verenigingen van Eigenaren en particulieren. Met bijna 15 jaar ervaring met het onderzoeken en inspecteren van vastgoed maken wij het verschil,” vertelt bouwmanager Frank Koot.

Een woning (ver)kopen? Een bouwkundige keuring van BKT geeft inzicht.

BKT voor bouwkundige-, verkoop-, NHG- en aankoopkeuringen, specialistisch en destructief onderzoek, maar ook het opstellen van (d)mjop’s, nulmetingen en quickscans. De bouwkundige aankoopkeuring is visueel en non-destructief. Tijdens het onderzoek wordt er niet alleen gekeken naar gebreken aan de gevels en vloeren al dan niet afkomstig van de fundering, maar ook het dak en de kruipruimte (indien toegankelijk). Daarnaast worden de installaties beoordeeld of deze nog aan de huidige normering voldoen en wordt er naar de conditie van de sanitaire voorzieningen en de keuken gekeken. Wanneer er asbest, zwam, funderingsproblemen of houtaantasters zoals boktorren worden aangetroffen worden, wordt hier melding van gemaakt in het rapport met bijbehorende onderhoudsmaatregel. Met een bouwkundige keuring van BKT ben je op de hoogte van de bouwkundige staat, voldoe je voor een groot gedeelte aan de onderzoekplicht, heb je inzicht in de kosten voor het direct noodzakelijk en achterstallig onderhoud, kom je niet voor verrassingen, verborgen gebreken en dus extra kosten te staan en kun je zonder problemen een hypotheek aanvragen bij een hypotheekverstrekker.

BKT ook voor bouwkundig tekenwerk, bouwaanvragen, bouw- en projectmanagement directievoering en toezicht. Onze projecten: West507, Bentwijck, Cobana, Laan van Spartaan, Thorbecke State, House of Cool en vele anderen.