Dimitri Van Hezik Tandtechniek

Tijd voor een wisseling van de wacht. Pensionado Walther Ladrak, de oprichter van Dentalmind Tandtechniek bv, heeft met een gerust hart het stokje aan zijn compagnon tandtechnicus Dimitri van Hezik overgedragen. Hij is gespecialiseerd in porseleintechniek, dentale fotografie, cad-cam design en het Zirkon Zahn systeem. Een nieuwe lente, een nieuwe naam. Vanaf september 2017 prijkt de naam Dimitri Van Hezik Tandtechniek op de gevel van het vertrouwde pand aan de Paletsingel. Hoe combineert hij ambachtelijk vakmanschap met de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van tandtechniek?

Een parelwitte lach is al eeuwen een schoonheidsideaal!

“Echte schoonheid komt van binnen. Toch is je uiterlijk nog altijd de eerste indruk. Een lelijk gebit kan het zelfvertrouwen aantasten. Sommige mensen houden bijvoorbeeld hun hand voor hun mond als ze praten en/of lachen. Gelukkig is er voor ieder gebitsprobleem een oplossing. Van kronen, bruggen en facings tot en met volledige gebitsprothesen. De tandarts verwijst en de tandtechnicus en/of tandprotheticus laten de mensen weer lachen met de creatie van mondkunstwerken. Met een enthousiast en professioneel team creëren we de meest uiteenlopende tandtechnische restauraties. We zijn modern en innovatief. Onze passie? Mensen weer laten lachen met een mooi harmonisch gebit.”

Dimitri Van Hezik Tandtechniek

VOORAF HET RESULTAAT ZIEN!
“Zien doet geloven. Dat is het principe van het Digital Smile Design systeem. Eerst leggen we de beginsituatie van de patiënt vast met een uitgebreide foto- en filmshoot. Een speciaal ontwikkeld softwareprogramma zet deze gegevens om in een esthetische analyse en een behandeldiagnostiek. Met een aantal referentielijnen bepalen we de meeste ideale vorm van het gebit bij een volle lach. De uitkomst is slechts een ontwerp. De realisering van het daadwerkelijke behandeltraject vereist nauwe samenwerking tussen tandarts en tandtechnicus. We werken dan ook graag samen met tandartsen die esthetiek hoog in het vaandel hebben staan.”

INVESTEREN IS VOORUITZIEN
“De combinatie van ambachtelijk vakmanschap met innovatieve technieken is onze kracht. We investeren voortdurend in uiterst geavanceerde apparatuur zoals cad-cam. De vervaardiging van zirconium- en glaskeramiek restauraties  hebben we dus geheel in eigen hand. In het laboratorium ontwerpen we de brug of kroon digitaal. Vervolgens frezen we het ontwerp uit een blok keramisch materiaal. Zo is de basis voor een natuurlijk ogende brug of kroon een feit. Met onze nieuwste freesmachine de M1 produceren we titanium steggen als basis voor het klikgebit. Tot slot laat de introductie van de mondscanner in plaats van de “mal in de mond” niet lang meer op zich wachten. Deze gebruikersvriendelijke methode is voor de patiënt bijzonder aangenaam en het resultaat is nog efficiënter. Een kwestie van met de tijd meegaan,” lacht Dimitri breed.

Paletsingel 112
2718 NS Zoetermeer
079 - 362 26 00
info@dvhtandtechniek.nl
www.dvhtandtechniek.nl